Tisztára mosott kupon

Kellemetlen érzéssel tölt el, hogy semmilyen tartózkodó praktikával nem tudom elkerülni a különféle kuponokat és akciókat reklámozó hirdetéseket. „20% kedvezmény itt!”, „30% kedvezmény ott!” Csak úgy ömlik ránk az a tonnányi kéretlen információ, mi pedig nem sok mindent tehetünk ellene: vagy megpróbáljuk őket figyelmen kívül hagyni, vagy pedig örömmel fogadjuk őket. A kuponok és kedvezmények ugyanis önmagukban számos pozitívummal kecsegtetnek: például, olyan megoldásokat kínálhatnak számunkra, amelyekre nem is gondoltunk volna.

Egyik délután gyanútlanul felfeküdtem szörfözni az internet kellemes hullámaira, amikor is egy vonzó sziget emelkedett ki az online térből: a víz nélküli autómosás szigete. Soha nem hallottam még a létezéséről, szóval bálnaként vetődtem partra a SAFETY WASH termékeinek oldalán: megtudtam ugyanis, hogy a klasszikus, vizet felhasználó autómosás könnyedén felváltható ezzel a környezetbarát tisztítási technikával. Ráadásul, a víz nélküli autómosással nemcsak környezetünket kíméljük meg a felesleges szennyeződéstől, hanem magunkat is a sok-sok idő-és energiavesztéstől. A SAFETY WASH termékeivel voltaképpen egy egyszerű mozdulatsorral elvégezhető az egész tisztítás: egy kis vízmentes permetezés és törölgetés után már utunkra is indulhatunk a makulátlanul csillogó autónkkal. Persze, nem mindegy, hogy mivel töröljük át a tisztítandó felületet: egy elhasznált rongy helyett inkább ragadjunk meg egy pamut törülközőt, vagy bízzunk magunkat a SAFETY WASH kiváló minőségű, mikroszálas kendőire.

A weboldalon olvasott információk meggyőztek arról, hogy megér egy próbát a Safety Wash tisztítószere, és ezúttal volt értelme szörfölni a neten. Enélkül, soha nem találkoztam volna a víz nélküli autómosás ötletével, és még mindig értékes vizet pazarolva tisztítanám az autómat.