A hatékonyság és az utánajárás fura ellentéte

Az életem bizonyos területein így, bizonyosakon pedig amúgy járok el – utalva a címben olvasható kettősségre. Szeretek például hétköznapi dolgokon spórolni, ezért keresem mindig az akciókat, leértékeléseket, kuponos vásárlási lehetőségeket. Így a reklámhirdetéseket is, amik erre utalnak, de egy ezzel nagyon ellentétes szlogen is meg tudott a minap fogni. Ami egyáltalán nem a drágaságról szólt ugyan, de egy totálisan más szemléletről árulkodott. Ekképp szólt ez: “várunk téged is, ha hatékonyságra vágysz és nincs időd bolyongani az egészségügyben…”. Mert bizony van, hogy a bolyongás nem éri meg, a legjobb megoldás kell! Nekem is akad olyan terület, ahol tehát nem keresem sokáig a legjutányosabb módszert, mert eredményt akarok!

A szlogen a Therapy4U – Gerincterápiás központ és Medical fitness stúdióhoz kapcsolódott. Akik nagy hatékonysággal gyógyítanak bizonyos területeken, amiről az árulkodik legjobban, hogy az érdeklődőik, kezeltjeik 80%-a ajánlás útján érkezik. Vannak továbbá, akik egyenesen orvosi ajánlásra persze. Mert híresen hatékonyak abban tényleg, amit csinálnak. Ha ettől a ponttól magatok néznétek meg, mi is ez, íme: Therapy4U – Gerincterápiás központ és Medical fitness stúdió.

Kattintsatok és lássatok csodát! Egy nagyon hangulatos kis, szép dizájnú weboldalra kerültük egyben majd. Fájdalmas mozdulatok? Olyan problémák a hétköznapokban, mondjuk gerinctájékon, amiken régóta semmi nem segít? Na majd ők! Ők fognak. Higgyétek el. Ez egy olyan “piackutatás” most, aminek a végén lehet tökéletes megoldást, tökéletes szereplőt találni!

Az egyik ajánló videójukban valaki arról számol be, hogy deréktáji porckorongsérvtől szenvedett, ami már mindenben korlátozta őt a hétköznapokban. A Therapy4U-nál viszont mégis jóra fordultak a dolgok, ez volt tulajdonképpen az egyetlen bevált terápia a problémájára, és ő is örömmel meséli, hogy olyan dolgokra is lehet bizony megoldás, amit a teljes tanácstalanság övez.

Szerencsés, aki nem tudja, nem tapasztalta még, hogy miről is van itt szó. A napi mozgásban korlátozó fájdalmak más emberré tesznek. Az aktív alkatúakat is kényszerűen passzívvá. A szóban forgó gyógytornász módszerek így nem csak közvetlenül mérhető hatással tesznek csodát, de életeket menthetnek! Szociális életeket például, így értem. Visszaadják az ember magabiztosságát és lelkesedését, valamint azt, ami sokaknak a legfontosabb: a lendületességet. Számos módszertípusról olvashat náluk az, aki csak érdeklődik akár. Az idő viszont pénz! Ezért beszéltem nektek a hatékonyságtól. Döntést kell hozni, és az a cél eléréséért el kell indulni mihamarább az úton, mert az eredmény nem jön azonnal.

A Back 2 Balance koncepció például azt hirdeti náluk, hogy újra egyensúlyba kerülhetsz önmagaddal! Erről beszéltem: egy lokális probléma kezelése olykor az egész létezést megváltja. Nekem sok panaszom volt, ami miatt mindenféle sportolást kellett pont abbahagynom, mert azok olyan jellegűek voltak inkább, amik rossz értelemben vettek sokszor igénybe. Még csak nemrég kezdtem náluk, tudom, hogy ennél is sokkal jobb lesz, de máris múlik a rendszeres zsibbadásom, és érzem az eredményt már jó korán. Szóval én kicsit sem bánom, hogy időben belevágtam, sőt! Igazából ezt javaslom mindenkinek: Therapy4U – Gerincterápiás központ és Medical fitness stúdió.