Az akciók keresése közben találtam rá a tökéletes varrógépre

A kuponok, akciók világába igencsak bele tud zuhanni az ember. Nemrég láttam egy amerikai filmet, ami valós történeten alapult, ebben két nő hamis kuponokkal keresett iszonyatosan sok pénzt. A gyártók pedig nem tettek feljelentést, mert presztízsveszteség lett volna számukra. A kuponkirálynők története nagyon vicces és jópofa volt, és egyfajta tükör is az embereknek. Vagy pszichológia.

A kuponok, akciók hallatán sokan felkapják a fejüket és még akkor is vásárolnak, ha nincs rá szükségük. Online és offline kuponfüzetek, egyedi kuponok, ajándék termékek, mind mind vásárlásra csábítanak. Sok persze a trükközés is, de a nemrégiben elfogadott fogyasztóvédelmi szabályozás már ez ellen is tesz. A hamis árakcióknak tehát vége.

De nem is az akciók miatt írok most, hanem azért, mert rátaláltam a tökéletes varrógépre. Mégpedig a Varrógépgurun, ahol háztartási és ipari varrógépeket is forgalmaznak és minden olyan eszközt, berendezést, alkatrészt, amire a varrás során szükség lehet.

A Varrógépguru valóban guru, profi szakértői a varrásnak, a varrógépeknek. Több mint húsz éves tapasztalattal. A géppel való varrás nem is olyan bonyolult, a varrógépek egyre modernebbek, már LCD-kijelzővel is elérhetők, sőt, az ipari varrógépeket sok esetben már szoftverek segítségével lehet irányítani.

Nekem is szükségem volt egy varrógépre, mert elhatároztam, hogy kis tasakokat, táskákat fogok varrni, ha pedig már lesz elég tapasztalatom, gyakorlatom, akkor megpróbálkozom a foltvarrással és plüss figurákat is szeretnék majd egyszer varrni. Ez voltaképp egy új hobbi, amin már évek óta gondolkodom. De most elhatároztam magam és beiratkoztam egy varró tanfolyamra, ahol elsajátíthatom az alapokat. Miután pedig ez megtörtént, elkezdődött a varrógépkeresés.

A Varrógépgurun találtam meg a Brother háztartási varrógépeket és ezek között kezdtem el nézelődni. Egy olyan gépet sikerült beszereznem, amit vélhetően újonnan már nem is tudtam volna máshonnan. Igen kedvező áron találtam meg a gépet, ami a kedvező ára mellett viszont sok mindenre képes. LED-fény világítja meg a munkaterületet, negyven öltésminta van beleépítve, digitális kijelzővel rendelkezik. Egy alapdarab, ami számomra szerintem még egy-két évig tökéletes lesz.

Ha pedig úgy állnak a dolgok, hogy profibb gépet szeretnék, akkor szíves-örömest eladom a mostanit és újra a Varrógépgurut keresem meg, hogy új gépet találjak. A Varrógépgurun gőzállomásokat, vasalógépeket is találunk, az ipari varrodák számára pedig minden olyan berendezést, amire csak szükség lehet. Gomblyukazó, gombvarró, fedőző és így tovább. Ezekről a varrogepguru.hu honlapon lehet tájékozódni és ha nem is érintett valaki a témában, azért érdemes böngészni, olvasgatni. Így teljesen más szemmel fog az ember a kezébe venni egy ruhadarabot.