A spórolás titka a kuponok és az akciók figyelése és a tudatos vásárlás

A fogyasztói társadalomban fontos, hogy odafigyeljünk arra, hogy mit veszünk meg és mit nem. Ez elősegíti azt, hogy ne költsünk egy rakás felesleges kacatra, de mellette maradjon pénz arra, ami tényleg szükséges. A kuponok és az akciók figyelésével sokat tudunk spórolni ezek mellett, így a fennmaradó extra pénzt félretehetjük esetleg egy utazásra vagy költhetünk belőle minőségibb, egészségesebb ételekre vagy támogathatunk belőle számunkra fontos márkákat. A www.lord.shop.hu/bababolt oldaláról szuper termékeket tudunk rendelni a kisbabáknak, a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt. A kedvező árak mellett pedig akciók és pontgyűjtő program vár ránk.

www.lord.shop.hu/bababolt
A család minden tagjának kapunk tisztálkodószert a www.lord.shop.hu/bababolt oldaláról

Spórolni jó és ezt a www.lord.shop.hu/bababolt webshop is tudja

A gazdaságos kiszerelések mellett a www.lord.shop.hu/bababolt oldalán nyereményjátékokban is részt lehet venni. A Lord Hungary Kft. facebook oldalát bekövetve mindig láthatjuk, hogyha új nyereményjátékot hirdetnek és az aktuális akciókat és ajánlatokat is láthatjuk. A pontgyűjtés a regisztrált vásárlóknak lehetséges. Regisztrálni nagyon könnyű, a Lordshop oldalán a menüben is fel van tüntetve. A reklám e-mailre is feliratkozhatunk, hogy lássuk az új ajánlatokat. A megvásárolt termékek után kapunk pontokat. Száz forintonként jár egy pont, a webshopban a termék ára fölött mindig látható, hogy azzal hány pontot gyűjthetünk. A pontok minimum hatezer forintos vásárlás felett válthatóak be, és így pontonként egy forintot spórolunk. Ezek a pontok a kiszállítási díjra nem vonatkoznak, és a vásárlás maximum ötven százalékára használhatóak fel.

Akármire is van szükségetek, legyen az új borotva apunak, tusfürdő anyunak vagy popsikrém a kicsinek a www.lord.shop.hu/bababolt oldaláról oldalán fogtok találni magatoknak jó áron kiváló minőségű terméket.