Lesz vajon kuponos motorgumi akció is a motortire.hu-n?

Azokban a webshopokban, amelyekben rendszeresen vagy akár állandóan hirdetnek akciókat, előbb-utóbb találkozni fogunk a kuponos kedvezmények rendszerével is. Nincs ez másképp a motortire.hu-n sem. A webshop üzemeltetőitől eddig sem volt idegen a különböző motorkategóriákra alkalmazott sokféle Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és enduro motorgumik – MotorTire. A legnépszerűbb a páros akció, melyben az összetartozó első és hátsó gumi egyidejű vásárlásakor jelentős kedvezményhez jut a vevő. A gyártók által szervezett nyereményjátékok, garantált ajándékot kínáló promóciók és visszatérítéses kedvezményrendszerek is megjelennek a nyitóoldalon.

Azok a motorosok tehát, akik a kuponok megszállottjai, bizonyára nem reménytelenül várják ennek a típusú akciónak a hirdetését a motortire.hu-n. Nagyon szeretnék már, hogy ez a villogó felirat fogadja őket, amikor kedvenc abroncs webshopukon járnak: Kuponos Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és enduro motorgumik – MotorTire

A kuponok világa számtalan módon illeszthető a motorgumi akciók közé. Lehet bármely tételre érvényes százalékos vagy fix áras kedvezménykupon. Előfordulhat egy márka termékeire beváltható hasonló rendszerű kedvezmény. Mindezeket a webshopos megrendeléskor kuponkód formájában lehetne érvényesíteni. A kuponkódokat és a beváltás részleteit az e-mail adatbázisban szereplő címekre kiküldött hírlevél tartalmazhatja. Szóba jöhet gumiabroncs vásárlása esetén akciós díjú szerelés lehetősége, ezt természetesen személyesen lehet beváltani. Az opciók száma szinte végeláthatatlan. Mindenesetre a népszerű kuponok rajongói és az átlag motoros látogatók egyaránt szívesen fogadják a hirdetést: Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és enduro motorgumik – MotorTire.