Így találtam rá egy szuper fogászatra

Te is imádsz böngészni a neten? Csak pörgetni a közösségi oldalakat, csekkolni az ismerősök oldalait, nézegetni a képeket? Én rengeteg időt el tudok tölteni ezzel. Leülök kávézni a kertbe, közben hallgatom a madarak csicsergését, szürcsölöm a kellemesen langyos kávémat és böngészek az interneten. Egyre több hirdetéssel találkozom, már szinte minden oldal tele van velük. A kelleténél lehet, hogy többször kattintok rá egy-egy hirdetésre, mert sokszor felkeltik az érdeklődésem – végtére is, ez a céljuk a hirdetéseknek. Eleinte nagyon bosszantottak, de volt már néhány, hirdetés, amiknek kifejezetten sokat köszönhetek. Hogy véletlen kerültek elém pont azok a hirdetések, amik? Nem tudom. Nem igazán hiszek a véletlenekben.

Nos, milyen hirdetés is volt az, aminek oly sokat köszönhetek? Az a helyzet, hogy már nem is emlékszem pontosan, de ihletet kaptam. Elkezdtem gondolkozni, mert szívesen kipróbálnék egy fogfehérítést, de mérlegelnem kell. Ugyanis az elmúlt hetekben elkezdett fájni a bölcsességfogam. Talán nő. Nem tudom. Végigfutott az agyamon, hogy meg kellene nézetnem valakivel. De kivel? Nagyon rég nem jártam fogorvosnál, talán még az iskolai kötelező ellenőrzésen voltam utoljára.

Hamar találtam is egy fogászatot, a Fogorvos Budapestet, aminek az átlátható, nem túl bonyolult honlapja nagyon szimpatikus lett már elsőre. Utána olvastam mindennek, kutakodtam, igyekeztem minél jobban megismerni a fogászatot, a szolgáltatásaikat, a rendelőben dolgozó fogorvosokat. Kifejezetten tetszett, hogy írtak a honlapon a bölcsességfog húzásról, mivel tudtam, hogy nekem is a bölcsességfogammal van a probléma. Megtudtam, hogy a bölcsességfog húzás milyen esetben szükséges, elkerülhető-e egyáltalán, milyen fájdalmakkal jár. Az oldal, vagyis a fogorvosbudapest.info, meggyőzött, hiszen nagyon aprólékosan, de ami még fontosabb volt számomra, hogy közérthetően, nem latinul meg orvosi nyelven fogalmazva írtak le mindent, amit tudni kell a különböző kezelésekkel kapcsolatban.

Amit én leszűrtem az az, hogy a fogorvosaik nagyon odafigyelnek a páciensekre, és gondosan ügyelnek arra, hogy a beavatkozások teljesen fájdalommentesek legyenek. Ez abszolút meggyőzött, mert nekem is, mint a legtöbb embernek szerintem, a fájdalom a legnagyobb visszatartó erő, de nagyon megnyugodtam, hogy itt nem kell ettől tartanom.

Nincs ellenemre a bölcsességfogam kihúzása, csak szerettem volna minél több információt megtudni róla. Erre tökéletes volt a honlap, mert gyakorlatilag minden felmerülő kérdésemre megtaláltam a választ a cikkeikben. Kicsit persze nézelődtem a honlapon, és megtaláltam az árak fülecskét is, ami csak még több motivációt adott ahhoz, hogy végre rászánjam magam a dologra. Hogy miért? Hát képzeljétek el, hogy az állapotfelmérés teljesen ingyenes! És habár vannak feltüntetve árak az oldalon, mint már mondtam is, de a végleges árat a konzultáció során tudjuk meg, és ez szintén nem kerül semmibe.

Titkon – na jó, annyira azért nem volt titok -, bíztam abban, hogy a bölcsességfog húzást megúszom, és nem kell semmi különösebb dolgot csinálni. Kértem is gyorsan egy időpontot, hogy “lássuk a medvét”. Miután ez megvan, visszatérek a fogfehérítés kérdéséhez is.