Így sikerült beszereznem a legjobb futócipőt kedvező áron

A futás egy ideje már a hobbijaim közé tartozik, aminek nagyon örülök, hogy sikerült beépítenem az életembe egy ilyen egészséges dolgot. Futni viszont csak megfelelő cipőben tanácsos, különben nagy kárt is tehetünk a lábunkban. Mivel alapból is van egy kis gond a térdemmel, és a bokám is sérült már korábban, nem akartam kockáztatni, hogy tönkreteszem magam. Ugyanakkor költeni sem akartam sokat, hiszen én tipikusan az vagyok, aki állandóak kuponokat gyűjt és az akciókat lesi. Minek költenék horribilis összegeket valamire, amit olcsóbban is meg tudok venni? Na ugye, hogy nincs értelme..

Nagy szerencsémre viszont rátaláltam a https://cipoteszt.hu/ oldalra, ahol nem csak rengeteg hasznos információ, de épp akciók is voltak!

Ennek nagyon megörültem, mert amúgy rengeteg pénzbe kerül egy normális futócipő. Az oldalról pedig amúgy annyit kell tudni, hogy itt cipők tesztjét tudjuk elolvasni. Ez annyit jelent, hogy minden cipőt különböző szempontok szerint teszteltek és értékeltek. Ilyen szempont például a rugalmasság, aztán, hogy mennyire tartja a cipő a lábat, mennyire légáteresztő vagy milyen vastag a talpa és ilyesmik. Az összértékelési szám pedig úgy jön ki, hogy az összes szempontot figyelembe vesszük, vagyis, hogy melyik kategóriában hány pontot kapott a cipő a 10-ből.

De nem csak számokban tudjuk mérni, mennyire jó az adott cipő, hanem egy hosszabb szöveges értékelés is olvasható mindegyik darabról. Ez olyan emberek véleménye, akik nem egy cipőt láttak már életükben, tehát jobban értenek hozzá mint egy laikus aki valamilyen webshopra kommentel.

Ezen felül pedig az előnyök és hátrányok is világosan ki vannak emelve lejjebb egy külön részen.

Van lehetőség arra is, ha több cipőt is kiszemeltünk, hogy összehasonlítsuk őket, így egyben látjuk a képet, melyik és miben jobb a másiknál, vagy esetleg másikoknál. Ez nagyon meg tudja könnyíteni a döntést és gyorsítja is a folyamatot!

Na és ne feledkezzünk meg az egyik legfontosabb dologról sem, arról, hogy mennyibe kerül!

A https://cipoteszt.hu/ nem egy webshop, tehát tőlük nem tudunk cipőt vásárolni, ugyanakkor le tudjuk ellenőrizni az oldalon, hogy hol mennyibe kerül a cipő, vagyis hogy honnan éri meg berendelni.

Ártörténetet is találunk a https://cipoteszt.hu/ -n, így azt is tudjuk mérlegelni, most juthatunk -e hozzá a legakciósabban a termékhez, vagy érdemesebb kivárni, míg kicsit ismét leesik az ára.

Az ártörténet tehát azt mutatja, különböző időpontokban mennyiért lehetett hozzájutni a cipőhöz.

Az én személyes tapasztalatom is kimondottan pozitív

A rengeteg klassz funkciónak köszönhetően sikerült kiválasztanom azt a terméket, ami ár/érték arányban a leginkább megérte. Sőt még jó időpontban is vásároltam, mert akkor volt a legalacsonyabban az ár!

A cipő amellett, hogy gazdaságos vétel volt, nagyon jól is szolgál. Elég sokszor használtam már, de nem látszanak rajta használat nyomai, jól bírja a gyűrődést! Direkt strapabírót választottam, hogy ne kelljen egy darabig most újra cipőt vásárolnom, és az is fontos volt, hogy könnyű legyen, ugyanakkor jól tartsa a bokámat. Szerencsére mindennek megfelel, és még kényelmes is!

A futás azóta sokkal könnyebb és élvezetesebb számomra, mióta ebben futok, hiszen nem fáj utána úgy a lábam, mint korábban! Bele se merek gondolni, mi lett volna, ha nem ebben futok, hanem a korábbi cipőmben.

Ajánlom mindenkinek, hogy nézzen körül az oldalon akkor is, ha van konkrét elképzelése, milyen cipőt venne, és akkor is, ha tanácstalan, mert ez az oldal mindenki számára tud hasznosat mondani!