Kuponok nélkül is lehet menni masszázsra

Ha magamból indulok ki, akkor minden nő szereti az akciókat, és ha valamit kuponnal lehet megvenni. Egyszerűen odáig vagyunk, hogy ha valamit akciós áron tudunk beszerezni, és ha még nagy akció felirattal is társul akkor vagyunk csak teljesen készen. Nem csoda, hogy számos üzlet él ezzel a vásárlásra felhívó módszerrel. Akár egy üzletbe betérve ,vagy éppen egy webshopban bukkanunk egy ilyen feliratra, máris kecsegtetőbbnek tűnik a kínált áru, így élni is fogunk vele. Sokkal jobban esik az egy hölgy számára, hogy egy akciós terméket, vagy kuponnal olcsóbban tud vásárolni. Ez a mentális megerősítése a vásárlásnak, hiszen akciós volt, mondogatjuk magunkban.

Amit még kupon nélkül is meg szoktam venni, az pedig nem más, mint a thai masszázs. Amikor érzem, hogy ideje elmenni masszíroztatni, akkor felmegyek a honlapjukra, a karmathaimasszazs.hu-ra, és bejelentkezem. A karmathaimasszazs.hu honlapon egyébként nem csak bejelentkezni lehet, hanem egyéb más hasznos információt is meg lehet találni a szalonról. Nem csoda tehát, hogy visszatérő vendég vagyok, hogy ha már az első alkalommal megnyert engem a szalon. Akkor még nem tudtam, hogy mit keresek, ezért tüzetesebben átolvastam az oldalt, és rengeteg hasznos információra tettem szert. Ez egy igazán jól megszerkesztett honlap, amelyben olyan bejegyzések szerepelnek, melyek alapján az ember könnyen el tudja dönteni, hogy részt szeretne-e venni egy masszázson, vagy sem.

Én is innen informálódtam, hogy milyen is valójában a thai masszázs. Nagyon sok pontból áll a testünk, és elég egy adott pontot masszírozni, hogy utána jobban legyünk. Másfelől a thai masszázs azért is nagyon különleges, mert az eredeti, tradicionális masszázsban a kliens ruhában van. Nagyon érdekes, hogy náluk miért alakult ez ki, de működik. Ám már elérhető a szalonban olyan masszázs is, mely olaj segítségével történik. A szalonban sok fajta masszázs elérhető: hát, nyak, talpmasszázs, sőt még fejmasszázs is.

Úgy vélem egy olyan csodálatos szalont találtam meg, ahova érdemes mindig visszajárni, hiszen a masszázs az nem csak a testnek, de a léleknek is jó. Igen, a lelket is gyógyítani tudja, egy-egy jól elhelyezett nyomó mozdulat. Ami még az első alkalom kiválasztásánál megtetszett a szalonban, hogy a városban két helyen is megtalálhatók, így a hozzám közelebbit tudom minden alkalommal kiválasztani. Nem csoda, hogy visszajáró vendég lettem, közel van és még a masszázs szolgáltatás is remek a helyen. Ezt talán már csak azzal lehet fokozni, hogy amikor belépünk a szalonba, egy olyan atmoszféra fogad, mely annyira autentikus, hogy kérdéses, hogy a szülőhazájában is ennyire jó-e a szolgáltatás minősége, vagy csak itt nálunk. Egyszerűen öröm a szalonba belépni, a látvány és a miliő magáért beszél. Nem is kell több ennél ahhoz, hogy az ember jó szívvel menjen be. Aztán egy hihetetlen minőségű, és feltöltő masszázst kap, így elégedetten tud távozni.

Minden alkalom különleges tud lenni, amit az ember a masszázsszalonban tölt. Annyira jó ide járni és ellazulni, és egyben feltöltődni is a különböző masszázstechnikák által. Ilyen kényeztetés minden munkában megfáradt testnek jár. Testi-lelki wellness lehet a masszázs, legalábbis az én vonatkozásomban mindenképpen energiát nyújtó tevékenység. Amióta rátaláltam a szalonra, és elégedett vagyok velük. Azóta a barátoknak is elkezdtem ajánlani, és volt is már olyan, aki elment, és szintén pozitív véleménnyel volt a helyről.