A kuponok helyett ezúttal máshogy döntöttem

Sokszor bajban vagyok, hogy milyen ajándékot vegyek, amikor valamelyik családtagomnak eljön a születésnapja. Mert nagyon jól ismerem őket és pontosan ezért nem akarok valami teljesen haszontalan és értelmetlen ajándékot venni csak azért, mert valamit kell venni. Ez nem én vagyok. Ha már ajándékot veszek, akkor igenis olyat akarok, aminek örül az illető és aminek mindenképpen van valami haszna, amit akár hosszú évekig tud használni.

Egy időben kuponokat vásároltam a szeretteimnek, ami őszintén megvallva néha jól sült el, de néha nem. Például a fiam nagyon ürült, amikor neki és a barátnőjének egy 2 éjszakás hétvégi kikapcsolódást vásároltunk az egyik kuponos oldalon. Nagyon meg voltak elégedve, jól érezték magukat és utólag elmondhatom, hogy szinte egy tökéletes választás volt nekik.

Azonban volt már példa arra is, amikor a férjemnek vásároltam egy masszázs szolgáltatást, szintén az egyik kuponos oldalon, amely totális csőd volt. Nagyon nem tetszett neki, nagyon rossz élmény volt.

Ezúttal valami különlegeset szerettem volna és hosszú keresgélés után rátaláltam a https://www.expresszbolt.com oldalra, ahol nagyszerű masszázs termékeket találtam.

A férjemnek egyből ki is néztem a 9 motoros elektromos masszázs matracot. Utólag elmondhatom, hogy ez egy nagyszerű választás volt, azóta szinte le sem tudom kaparni a férjemet erről a matracról.

Mint, ahogy a neve is elárulja ez a masszázs matrac 9 motorral rendelkezik, így 4 különálló zónában lehet kellemesen átmasszírozni a testet, vagyis a lábakat, az ágyékot, a hátat és a nyakat. Nagyon egyszerű a használata, mert csupán be kell dugnunk az áramba és már működik is. A távkapcsoló segítségével mindig magunknak állíthatjuk a kívánt programot.

Ha már a https://www.expresszbolt.com oldalon jártam, akkor gondoltam, hogy két legyet ütök egy csapásra és nem csak a férjemnek, hanem a húgomnak is megveszem az ő ajándékát, így le tudom hamar mind a kettőt.

A testvéremnek egy másik terméket néztem ki, az elektroterápiás testmasszírozót 10.990 Ft-ért. Neki is állandóan fáj mindene, mert eléggé elhanyagolja a mozgást, így gondoltam, hogy ezzel az ajándékkal kicsit segíthetek rajta.

A megrendelt terméket vagy termékeket az egyik szerződött futárszolgálat szállítja ki. A megrendelés után kaphatunk pontos információt arról, hogy pontosan mikor történik a kiszállítás, de ez az információ szintén benne van abban az email-ben, amit a visszaigazolásként kapunk.

Ha az adott termék nincs raktáron, akkor akár 5-10 napba is belekerülhet a kiszállítás, mert nyilván először az árunak meg kell érkeznie a raktárba és csak utána tudják kézbesíteni a vásárlóhoz. Viszont az esetek többségében megtalálható raktáron az áru, maximum 2-3 napot kell várni arra, hogy az otthonunkban tudjuk a terméket. Csak Magyarországon belül szállítanak ki.

A szállítási díjak attól függnek, hogy milyen súlyú terméket rendelünk. Ezek sávosan változnak. A legolcsóbb kategória 1590 Ft-ba kerül abban az esetben, ha a termék nem haladja meg a 10 kg-ot. A legtöbb, amit fizetnünk kell, ha a termék 30 és 40 kg között van, ekkor 3090 Ft-ot kell még pluszban költenünk a szállításért.

Ajánlott a terméket a kézbesítés után egyből kibontani és alaposan átnézni, mert bármilyen hiba vagy kár esetén a futár azonnal jegyzőkönyvet tud felvenni. Emellett az ilyen észrevételt az ügyfélszolgálaton is jelenteni kell.

Nagyon tetszett az oldalon, hogy nem kell hosszú ideig várnom a megrendelt termékekre, mert általában 72 órán belül házhoz szállítják. A cég saját szervizzel rendelkezik, ezért könnyen és gyorsan tudják kezelni a felmerülő problémákat. Ha pedig tényleg problémánk lenne, akkor a honlapon található telefonszámon fel tudjuk venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ahol készségesen segítenek nekünk.

Gyorsan megrendeltem mind a két terméket. Ha nem tetszene, akkor 14 napon belül úgyis vissza tudom küldeni, de biztos voltam benne, hogy örülni fognak neki.