A kuponozók álma az akciós termék részleg

Régen az egyik TV csatornán volt egy amerikai doki sorozat, amiben olyan embereket mutattak be, akik megszállottan kuponoztak.

Először csak néztem a részeket, de közben rájöttem, hogy ez nekem is menne.

Persze itthon nem ölt akkora méretet ez a dolog, mint az USA-ban, de azért így is lehet spórolni elég sokat, ha egy kicsit odafigyel az ember.

Ezáltal rendszerint csekkolom az akciókat, hogyan juthatok a legnagyobb haszonhoz a költéseim során.

Egy alkalommal a netes keresgélés közben a https://rdealer.hu/ oldalra tévedtem, ahol rögtön már a főoldalon az akciós termékekkel indítanak.

Na de mi is ez az rdealer?

Egy tapolcai családi vállalkozás, ami már 20 éve működik a piacon és különféle vendéglátóipari gépekkel, termékekkel kereskedik.

Akinek ilyen gépekre van szüksége érdemes felkeresnie a https://rdealer.hu/ weboldalt, mivel nem csak az akciós termékekkel spórolhat sokat, hanem a cég által árusított használt, de megkímélt és kiváló állapotban lévő gépek vásárlásával is.

Ugyanis minden eladó gép képpel illusztrált, amiknek a jobb felső sarkában jelölik a termék állapotára vonatkozó információt, hogy új vagy használt dologról beszélünk.

A jó az egészben, hogy minden árusított termék esetében garanciát vállal az rdealer. A garancia időtartamát attól függően határozzák meg, hogy új vagy már használt gépről beszélünk. Előbbi esetében 1 évet vállalnak, utóbbinál pedig 3 hónappal számolhatunk.

A terméklista igazán hosszú, rengeteg alkategóriával, így biztosan mindent megtalálhatunk, ami csak szükséges a profi vendéglátáshoz. A fagylaltgépektől kezdve a hűtéstechnikán keresztül a sütőipari gépekig minden fellelhető az rdealernél.

Ha egy nagyobb alkategóriára kattintunk, mint például a Hűtés-Fagyasztás, akkor rengeteg opciónk van még a lista szűkítésére, attól függően, hogy mire is van igazán szükségünk.

https://rdealer.hu/

A beállításokat meghatározhatjuk a pénztárcánk szerint, vagy a gépek állapotához, hogy használt vagy épp új géphez igazíthatjuk, de preferált márkákat is kijelölhetünk. És még nem beszéltem a termékek specifikációiról!

A hűtéssel kapcsolatos kategóriánál például egy elég hosszú listával találjuk szembe magunkat, ahol szerintem tényleg minden termék szerepel, ami bárhogyan is kapcsolódik az ételek és italok hidegen tartásához vagy lehűtéséhez.

Az egyes termékek a listában fotóval ellátva jelennek meg, megnevezéssel és árral ellátva. De egy kattintás választ csak el minket attól, hogy bővebb információhoz jussunk a gép egyedi oldalán.

Itt már több szögből, több fotó segítségével jobban tanulmányozhatjuk a gépet, ami felkeltette érdeklődésünket. Olvashatunk a specifikációkról is, majd át is térhetünk a vásárlási folyamatra, ha megszületik az elhatározás

Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy rákattintunk a kis kosár szimbólumra. Ezáltal felugrik az rdealer elérhetőségeinek listája. A vásárláshoz ugyanis fel kell vennünk a kapcsolatot a céggel. Ezt megtehetjük telefonon, e-mailen vagy épp személyesen is a cég 2kettő telephelye közül választva.

A szállítás pedig ha gondot okozna, arról is érdemes a cég munkatársával konzultálni, mivel segítenek megoldani a problémát.

Gondoljunk az rdealer-re, ha fontos a minőség és a megbízhatóság a kedvező árak mellett. Válasszunk átgondoltan a termékek közül, hogy több évig segítse vállalkozásunkat a megfelelő vendéglátóipari gép, amire garancia az rdealer.