A lakásbiztosításhoz nincs szükség kuponra

Sok mindenhez szoktam kupont használni, régen újságokból vágtam ma, de ma már a neten is sok oldal ad ajándék kupont, főként az első vásárlásnál szoktak élni ezzel az ajánlattal, de van amikor már meglévő vásárlónak is adnak ajándék kupont például egy ünnepi időszakban.

pannonsafe lakásbiztosítás

Van, amihez nem kell kupon, ilyen a pannonsafe lakásbiztosítás, amit akár online is meg lehet kötni. Erről a cégről az egyik barátnőm mesélt még korábban, tőle kaptam meg az oldal linkjét is, és tőle tudom, hogy egy olyan cégről van szó, akik nem ma vágtak bele ebbe a területbe, hiszen már 17 éve a szakmában vannak. Mondta, hogy amikor ő intézte az ügyeit, teljesen átjött, hogy ennél a cégnél tapasztalt szakemberek vannak és az ügyintézési folyamatban is érezte a rutint. Én még nem hallottam róluk, amíg a barátnőm nem említette, így kicsit aggódtam, hogy biztos valami külföldi cég, azokban én nem igazán bízok meg, de kiderült az is, hogy egy 100 százalékban magyar vállalatról van szó, amit szintén örömmel nyugtáztam.

Ilyen információk tudatában már bátran felmentem az oldalukra, hogy jobban megismerjem a céget, ahol azt is meg tudtam, hogy nem csak online ügyintézésre van lehetőség, sőt az országban már 30 irodájuk is van. Továbbá az is kiderült számomra, hogy a pannonsafe lakásbiztosítás mellett más megoldásokat is nyújtanak a nagyvállalatoktól a lakossági fogyasztókig vegyesen.

Olyan fontos kérdéseket feszegetnek az oldalon, amiket a biztosító választásnál szem előtt kell tartani, ami engem is nagyon elgondolkoztatott. 13 olyan kérdést szedtek össze, amire a választ érdemes megtudni. Nem tudtam, hogy ennyi mindenre ügyelni kell a biztosító választáskor, nem igazán az én területem ez, sőt, azt hiszem, eléggé távol áll tőlem, ezért nagyon nagy segítségnek gondolom, hogy van egy olyan oldal, ahol pontokba szedve leírják a legfontosabb tudnivalókat, és kérdéseket, amikre érdemes ügyelni. Ezenkívül összeszedték azokat a kérdéseket is, amiket tőlük kérdeznek leggyakrabban az ügyfelek, azokhoz a válaszokat is megírtál és feltöltötték az oldalukra. Ez megint egy hatalmas segítség volt számomra is, hiszen ezek a kérdések bennem is felmerültek.

Több pozitív véleményt is olvastam a Pannon-Safe szolgáltatásairól és segítségnyújtásáról, mindenki nagyon pozitívan nyilatkozott róluk. Olyanokat írtak, hogy kérdés esetén azonnali választ kaptak, az ügyintézést gyorsnak és korrektnek találták. Így már úgy éreztem, hogy nekem is érdemes őket választanom, fel is hívtam a kapcsolat menüben talált egyik telefonszámot. Az ügyintéző nagyon kedvesen fogadta a hívásomat, és valóban minden kérdésemre megkaptam a választ, sőt, még annál is bővebb tájékoztatást kaptam a lakásbiztosításokkal kapcsolatos lehetőségeimről, és arról, hogy mi a következő lépés. Ő is elmondta, hogy online is megkezdhetem a lakásbiztosítást kötését a kalkulátor segítségével, de tőlük is lehet személyes segítséget és tanácsadást is kérni. Rég volt dolgom ennyire segítőkész csapattal, akik tényleg minden kérdésemre, igényemre azonnal tudtak választ adni, nem számított, hogy hányszor kerestem meg őket, mindig ugyanolyan segítőkészen válaszolták meg a felmerülő kérdéseimet. A magyarországi lakásbiztosítási piac legjobb ajánlatait keresik meg, és mutatják be, ezzel is segítve a legjobb lakásbiztosítás kiválasztását. Nagyszerű lehetőségnek tartom, hogy nem egyedül kell kisakkozni, hogy melyik lehet a legjobb, hanem szakértő támogatást kaphatok a Pannon-Safe csapatától. Csak kérdezni kell, kérni kell, és ők már meg is oldják a felmerült kérdéseket.