Egy kis kedvezmény mindig jól jön!

jogosítvány online

Sokan azt gondolják, hogy ciki kuponokat gyűjteni. Szerintem pedig egy egészen kellemes elfoglaltság, és ezenkívül még spórolni is lehet vele. Igaz, ami igaz néha macerás dolog, de összességében szerintem megéri. Én speciel az unokahúgommal csináltam ezt régebben, amikor még kisebb volt. Mostanában is szoktunk időnként kuponokat gyűjtögetni, de most már nagyobb más dolgok érdeklik. Mint például a jogosítvány online felületen való megszerzése. Azzal tisztában van, hogy nem lehet minden részét online elvégezni az autósiskolának, de az elméleti oktatáson részt lehet venni online is. Erre igazából azért van szükség, mert most kezdte az egyetemet és mellette dolgozik is, tehát nincs túl sok szabadideje. A Fordulat Autósiskolát a szomszédom ajánlotta, mert elmesélte, hogy az unokája ott tanult vezetni és nagyon elégedett volt a szolgáltatással. Megfelelő volt a felkészítés is, az oktatók is elég képzettek voltak, szóval összességében minden rendben ment. Mondtam is az unokahúgomnak, hogy nézzük meg mi ezt az autósiskolát magunknak.

Érdemes a Fordulat Autósiskola mellett dönteni!

Szombaton délután hozzá is láttunk, hogy feltérképezzük a jogosítvány online megszerzésének lehetőségeit, illetve elsősorban a Fordulat Autósiskola szolgáltatásait. Az teljesen egyértelmű volt, hogy beiratkozással kezdődik a folyamat, amit szerencsére online is meg lehet oldani. A sikeres beiratkozást követően, ha jó az időzítés, akkor azonnal be is kerülhetünk egy elméleti csoportba. Ezt van lehetőség személyesen vagy online is elvégezni, ami számunkra remek hír volt! A tanfolyam elvégzését követően sor kerül egy KRESZ vizsgára, amely az elméleti tudásunkat fogja tesztelni. Ezután jön az izgalmasabb része a dolognak, vagyis a gyakorlati oktatás. Ennél a részénél van lehetőség kiválasztani az oktatót (és a hozzátartozó autót). Az elméleti vizsga és a gyakorlati oktatás között lehet, hogy várni kell majd mert nem biztos, hogy pont akkor szabad lesz a kiválasztott oktató. Amikor szabaddá válik az oktató el is kezdődhet a gyakorlati oktatás. Egy minimális óraszámot mindenképp le kell vezetni, de van lehetőség arra is, hogy plusz gyakorló órákat vegyünk, hogyha bizonytalanok vagyunk.

Ez eddig mind nagyon jól hangzott, mert megszerezhető a jogosítvány online is, pontosabban részben. Emiatt már szimpatikussá vált a Fordulat Autósiskola. Na, de visszakanyarodva a folyamathoz: amikor levezettük a kötelező órákat, megpróbálkozhatunk a forgalmi vizsgával. Ez egy előre egyeztetett időpontban lesz, egy aznap kijelölt útvonalon. Mire idáig jutottunk az unokahúgom már nagyon izgatott volt, alig várta, hogy ő is belevesse magát a vezetés izgalmaiba!

Ha sikeres jogosítvány szerzés, akkor Fordulat Autósiskola!

Miután eltöltöttünk egy délutánt az unokahúgommal a Fordulat Autósiskola oldalát tanulmányozva, megkérdeztem tőle, hogy biztosan őket szeretné-e választani, hiszen az utolsó szó az övé. Azt mondta, hogy igen, nagyon szimpatikusak neki, ezért mindenképp náluk szeretné megcsinálni a jogosítványt. Együtt elintéztük a beiratkozást, és jó volt az időzítés, mivel néhány nappal később indult egy elméleti tanfolyam, ahova még be tudott csatlakozni az unokahúgom. Nagyon izgatott volt, másról sem tudott beszélni napokig. Igaz, hogy még csak az elméleti tanfolyamot kezdte el, de már a gyakorlati alkalmakat tervezgette, nézegette az oktatókat és az autóikat, hogy kire essen majd a választás. A tanfolyam első néhány alkalma után azt mondta, hogy biztos benne, hogy jól döntött, amikor a Fordulat Autósiskolát választotta, mert velük tuti, hogy elsőre meglesz minden vizsga, és simán megszerzi a jogosítványt!