Mellplasztika kupon nincs, de akciós ajánlat szerencsére igen

Megrögzött kuponos vásárló vagyok. Kuponnal voltam már nyaralni, de beszereztem a segítségükkel különböző használati tárgyakat és igénybe vettem szolgáltatásokat is az eredeti árnál jóval olcsóbban. Ha valaki, akkor én tényleg mindenre kerestem már kupont. Viszont plasztikai műtét igénybe vételére szóló kuponnal még nem találkoztam.

Pedig mennyire jó lenne, ha a mellünket is megműttethetnénk kedvezményes áron vagy részt vehetnénk valamilyen arcfiatalító kezelésen, nem? Mindenki sokkal elégedettebb és boldogabb lenne. Ameddig azonban nincsenek plasztikai műtétekre szóló kuponok, addig a tökéletesség és a fiatalság a gazdagok kiváltsága marad… vagy mégsem?

A plasztika.info.hu oldalán ugyanis kedvezményes áron vehetők igénybe a beavatkozások. Sőt, még ajándékutalvány is vásárolható a klinikára. A mellnagyobbítás akció keretében ráadásul most hihetetlenül olcsón, mintegy 950.000 Ft-ért lehet miénk egy pár új mell. De ez még mind semmi! Ugyanis ajándék hyaluronsavas ajakfeltöltés is jár az új cickók mellé. Ez mindenkinek megéri, nem?

Ezt tartalmazza az akciós csomag

Nézzük, pontosan mit is kapunk ennyi pénzért. Hogyan is leszünk gazdagabbak óriási mellekkel és egy vastag szájjal? A csomag tartalmazza az implantátumokat maximum 499 ml-es méretig (tehát az extra méret, ami 600 ml-től kezdődik, nem választható az akciós csomagban… De két közel fél literes mellel is sokan boldogak lennénk, ugye?) Az implantátumok márkája Motiva USA, kerek formában és nano érdesítéssel. Tartalmaz továbbá a csomag 2 db kompressziós melltartót, 1 db kompressziós harisnyát és 1 db kompressziós pántot. Emellett a műtét, az altatás és az ápolás díját is. Sőt, még a műtét utáni vizsgálat és ellenőrzés díját is, ingyenes utánkövetéssel. Valamint természetesen a műtét előtti konzultáció költségét is, aminek keretében egyébként lehetőség adódik az implantátum felpróbálására. Ami pedig a grátisz, a hyaluronsavas ajakfeltöltés. A hyaluronsav természetes anyag, 1 ml mennyiség befecskendezése lehetséges az akció keretében. Ezzel már szinte azonnal formás ajkaink lesznek, a kezelés értéke egyébként 80.000 Ft

És hogy mit NEM tartalmaz az akciós csomag? A műtét előtti vizsgálatokat és a szükséges gyógyszereket. Ezeket külön kell kifizetnie azoknak, akik vállalkoznak a műtétre. De azt gondolom, hogy így is messzemenően megéri kifizetni ezt az árat azért a mérhetetlen önbizalomért cserébe, amivel egy ilyen plasztikai műtét eredménye kecsegtet.

A bejelentkezés egyébként nagyon egyszerű, hétköznapokon 9 és 19 óra között van lehetőség rá a plasztika.info.hu oldalán megadott telefonszám tárcsázásával. A plasztika.info.hu e-mailben is elérhetőek, az e-mail cím szintén az említett honlapon lelhető fel.

Ez történik a bejelentkezést követően

Miután időpontot foglaltunk a plasztika.info.hu szakemberéhez, érdemes átgondolni, hogy mit is szeretnénk pontosan (milyen alakú, kialakítású és méretű implantátumokat) és hogyan használnánk őket a mindennapokban (sportolnánk-e velük rendszeresen)? Így gördülékenyebben megy majd a konzultációs is a doktorral. Ő egyébként az első találkozás alkalmával szemügyre veszi az alkatunkat és az adottságainkat, felméri az esetleges egészségügyi kockázatokat és ezt követően dönt a beültetés módjáról, idejéről.

A műtétet követően fontos a teljes körű felépülés, így a pihenés, nyugalom is. Ritka esetekben problémák adódhatnak az implantátummal, ilyenkor újabb műtétre kerülhet sor. Ennek költségeit a csomag már nem tartalmazza, hiszen az egy új eljárás. Sokszor sokkal bonyolultabb is, mint az eredeti, első műtét.

Az akciós csomag igénybe vétele remek lehetőség azok számára, akik szeretnének szép melleket, de nincsenek túlságosan eleresztve anyagilag. Mellimplantátumra egyelőre nem vágyom, de maradok továbbra is megrögzött kuponos vásárló. Miért fizetnék teljes árat, ha az árucikkeket, szolgáltatásokat megkaphatom olcsóbban is?