Akciós vásárlás

Az emberek többségéhez hasonlóan, magam is gyakran böngészem a különböző áruházak katalógusait és egyéb reklámanyagait, egyrészt kíváncsi vagyok a termékkínálatukra, másrészt tudatos vásárlóként mindig igyekszem ár/érték arányban a legjobb döntést meghozni vásárlásaim alkalmával. Gyakran találkozom olyan reklámanyagokkal, amelyek különböző kuponokat tartalmaznak, ezeket mindig alaposan elolvasom, és, ha szükségem van az adott termékre, fel is használom. 

Időről időre minden általam követett áruház és honlap kínálatában megjelennek az általam vásárolni kívánt termékek leárazva, akciósan. Ez jó lehetőség arra, hogy az adott terméket, annak valós értéke alatt megvásárolhassuk, ezzel pedig pénzt takarítsunk meg.

Az elmúlt években például számos elektronikai és ruházati terméket vásároltam akciósan, kuponok felhasználásával. Ilyenkor az is előfordul, hogy az eredeti vételár feléért megvásárolható az adott termék. 

Az egyik barátom hívta fel a figyelmemet minap a lumaxpro.hu oldalára, pontosabban az ott akciósan árult termékekre. Én pedig kaptam a lehetőségen és még aznap ellátogattam online felületükre.

A weblapot megnyitva egy nagyon egyszerű és könnyen kezelhető felületre bukkantam, ahol külön mappába gyűjtötték végtelen termékkínálatukban a jelenleg is akciós termékeiket. Ez nagyon megtetszett, mert a legtöbb oldal nem rendelkezik ennyire széles termékpalettával és ilyen mértékű leárazásokkal. Jó minőségű munkanadrágok, ingek, pólók, pulóverek és dzsekik sora jelentős akciókkal. 
A lumaxpro.hu oldala egyaránt jó választás azoknak, akik otthonra, saját maguknak szeretnének kényelmes és minőségi munkavádelmi ruházatot vásárolni, továbbá még jobb lehetőség akkor, hogyha a munkáltató az alkalmazottainak szeretné megtalálni a megfelelő viseletet. A nagytételben rendelők számára akár mennyiségi kedvezményeket is adnak, így nem csak a lakossági vásárlók számára adatik meg a spórolás lehetősége.

A COVID-19 vírushelyzet idején sok országban -így Magyarországon is- hiánycikként kezelt FFP2-es maszkokat is árulnak komoly kedvezménnyel, ebből egy jelentősebb mennyiséget rendeltem is, szeretném ha a családban mindenki rendelkezne ezzel a termékkel. 

Valamint vásároltam még két új láthatósági mellényt is, természetesen szintén akciósan. Ezt különösen fontosnak találom, mert sajnos a közlekedésben résztvevő kerékpárosok egy része nem hajlandó megfelelő ruházattal részt venni a közlekedésben, ez pedig balesetveszélyes. Napjainkban, amikor nyugati mintára a kerékpáros közlekedés reneszánszát éli hazánkban, nem lehet eléggé felhívni a figyelmet a kerékpáros közlekedés esetleges veszélyeire. 

Jó tudni, hogy a munkavédelem területén is gondolnak árkedvezményekre, és akciókra. Sokszor érdemes előre gondolkozni, és lecsapni a kedvező lehetőségekre! Hiszen fontos szempont a minőség mellett az adott termék ára is, és ha ez a kettő erősíti egymást, az maga a főnyeremény: a lumaxpro.hu esetén ez pedig 100%-ig teljesül.

A lumaxpro.hu online felülete rendelési lehetőséggel is rendelkezik, ennek jelentősége napjainkban fontosabb, mint bármikor korábban. Az embereknek egy jelentős része nem szívesen vásárol személyesen a kialakult COVID-19 helyzet miatt, számukra kínál megoldást az online rendelés házhoz szállítással. Azonban ha valaki a helyszínen szeretne vásárolni és saját szemével megtekinteni termékeik kínálatát, természetesen ezt is megteheti. Munkaruházati szaküzletük a Budapest, 1037 Bécsi út. 267 szám alatt található, megközelítése könnyű és kényelmes. Annak, aki szeretne jó áron, remek minőségű termékek között válogatni csak ajánlani tudom. Barátságos árakhoz, barátságos kiszolgálás párosul. 

Fontosnak tartom kiemelni a tudatosságot. Napjainkban, amikor üzletek sokasága verseng figyelmünkért roskadozó polcaival, egyre nehezebbé válik kiigazodni vásárlásaink alkalmával a minket körülvevő termékek tengerében, ezért próbáljunk tudatos vásárlóként gondolkodni. Figyeljük az üzletek különböző akcióit, gyűjtsünk kuponokat és vásároljunk olcsóbban, nagyobb körültekintéssel mint korábban!