A babaholmikon nem spórolok!

Írtam már róla, hogy szeretek tudatosan és költség hatékonyan élni, nem vagyok az a pénz szórós típus, de ugyanakkor a kuponok és egyéb kedvezmények megszállottja sem. Ez nem változott azóta sem, hogy tudom, hogy édesanya leszek. Tudom, hogy a gyerek vállalás és nevelés rengeteg kiadással jár, de főleg pici baba korban még annyira fontos a minőség a baba védelme és érzékenysége miatt, hogy a vele kapcsolatos kiadásokon biztos nem akarok spórolni. Megvesszük mindenből a jó minőségűt, aztán később, ha kinövi, vagy már nem használjuk és nem lesz tesó, akkor azt úgy is el lehet adni.

Szóval, bár még van néhány hónap a baba érkezéséig, azért nem szeretnék kapkodni. Meg attól tartok, hogy a vége felé majd fáradékonyabb is leszek, így szeretnék már most utána nézni a véleményeknek és beszerezni legalább a babakocsit a gyerkőcnek.

A barátnőimtől, akik már túl vannak a gyermekvállaláson, kaptam pár tippet. Ajánlottak egy bizonyos babakocsi típust, így rögtön azt írtam be a keresőben az interneten, hogy inglesina babakocsi vélemény. Ki is lyukadtam végül erre a weboldalra.

Látom, hogy itt rengeteg féle babaholmi kapható. Tetszik, hogy a választék képekkel és árakkal fel van töltve a weboldalra és hogy rengeteg hasznos tudnivalót leírnak minden egyes típusról. Ez az Inglesina modell több féle kivitelben és színben is kapható. Úgy látom, hogy az a lényege, hogy van egy mózeskosár hozzá, amíg a baba picike, utána pedig ahogy nő, át lehet tenni a sport ülésbe. Ezek mellett pedig egy baba hordozót is tartalmaz a szett. A mózeskosarat és a sport ülést ugyanarra a vázra lehet feltenni, tehát újszülött korban az egyiket, tipegőknél a másikat. Ha pedig nem szeretnénk a lakásba behordani az utcáról a koszt és esetlegesen a baktériumokat, vírusokat, akkor semmi gond, ezt a kerekes vázat kint hagyhatjuk az ajtó előtt, az előszobában vagy kivihetjük a teraszra. Ugyanis van egy stabil állvány is ezekhez, amire a szobában rá lehet biztonságosan rögzíteni a mózeskosarat vagy a sport ülést. Ez akkor is nagyon praktikus, ha a baba – mint ahogy általában ez történni szokott – elalszik séta közben. Ebben az esetben ugyanis nem kell felébresztenünk, amikor hazaértünk, hanem úgy ahogy van az adott ülésben, csak áttesszük a kerekes vázról az álló állványra. Télen mondjuk le kell róla hámoznunk valahogy a nagy overállt, hogy ne süljön meg, de az már egy másik történet. És akinek van már gyereke, vagy vigyázott már többször kisbabákra, az tudja, hogy ha alszik a baba, akkor mindenkinek jobb, hogy ha nem ébred fel idő előtt. Így az állványnak köszönhetően elkerüljük, hogy nyűgös legyen és sokat sírjon feleslegesen.

inglesina babakocsi vélemény

Ezek mellett egyébként rengeteg hasznos kiegészítőt is árulnak ezen a webshopon, mint például esővédő huzatot a mózeskosárra az átmeneti évszakokban, vagy szúnyoghálót, ami nagyon praktikus lehet a meleg nyári estéken. Ezen felül kezdő szülőkként segítségünkre lehet még az autós ülés, ami garantálja a baba biztonságát, és biztosítja számára a megfelelő testtartást is. Adott esetben e mellé kellhet még egy Isofix bázistalp is, ami arra való, hogy ezt az ülést az autóhoz erősítse így meggátolva, hogy ne adj Isten egy ütközés során a baba ülésestől repüljön ki a kocsiból.

Összességében nekem nagyon megtetszett ez a webshop, érdemes volt rákeresnem arra, hogy inglesina babakocsi vélemény.