CO2 palack cseréjét egy hívással megoldottam

Amikor elkezdtem kuponokkal foglalkozni, az olyan kuponokat, amiket nem használtam fel, megőriztem egy régi dobozban. Ezt sokáig csináltam, végül már elég sok nagyon régi kuponom is lett, szóval egy valódi gyűjteményt hoztam létre.

A minap a padláson nézelődtem, ahol megtaláltam ezt a dobozt is. Ekkor láttam, hogy a doboz már nincs túl jó állapotban és szóltam páromnak, hogy amikor a kerítést javítja, foglalkozzon ezzel is. Kiderült, hogy kifogyott a CO2-je, így mondta, hogy keressek rá a neten, mert tudja, hogy van olyan oldal, ahonnan házhoz is lehet rendelni, meg is találtam: CO2 palack töltés és csere ár | +36-20-5-222-777

Megnéztem a gazpalackfutar.com oldalát is, ahol minden ott volt, amit tudni kell CO2 palack töltésről és csere árról | +36-20-5-222-777 számot felhívva pedig pillanatok alatt le tudtam adni a rendelést. Nem is gondoltam, hogy van létezik olyan lehetőség, hogy egy telefon hívással CO2 palackot lehessen rendelni, ráadásul akár még a megrendelés napján ki is szállítják, ami nagy meglepést okozott még a páromnak is, erre ő sem számított.

A weboldalukon meg lehet nézni, hogy milyen töltetű palackok vannak, és hogy egyes palackok milyen árban kaphatóak. Hat különböző kiszerelésű Co2 palack található náluk, de azt kell választani, ami már van is nekünk, hiszen ha cseréről van szó, akkor ugyanolyan kiszerelésűre tudják csak cserélni a már meglévő palackunkat.

Ha esetleg nem tudunk telefonálni, akkor láttam, hogy az oldalon keresztül visszahívást is lehet kérni. Ez nagyon jól tud jönni mondjuk akkor is, ha kártyás telefonunk van, és hirtelen nem tudjuk feltölteni a számlát, de a neten le tudjuk adni az igényünket. Ilyenkor visszahívnak, ugyanúgy leegyeztetik az időpontot, cserét, szállítást, mintha te hívtad volna őket.

Nagyon örülök annak, hogy nem csak cégeknek visznek ki Co2 palackot, hanem a lakossági fogyasztókra is gondoltak.

Ahogy elnéztem az oldalukat, én rögtön a Co2 palackra mentem rá, de a termékeket átfutva láttam, hogy más palackok cseréjére is lehetőség van. Anyukám PB gázpalackkal főz és süt, fogom is neki is ajánlani ezt a házhoz szállítást, hiszen ez egy nagyon könnyű és egyszerű megoldása a palack cserének.

De nem csak PB palack van a Co2 palackon kívül, hanem hélium palack is van, amire azt hittem, hogy csak lufiknál használják, de itt az oldalon a leírásból meg tudtam, hogy egyébként sok más felhasználási opciója is van.

A kiszállítást nem csak Budapesten vállalják, hanem Budapest 20 kilométeres körzetében, így az agglomerációba is lehet bátran rendelni.

A kiszállítás pontosan történt meg a megbeszéltek szerint, de már az elején tájékoztattak arról, hogy ha nem tudnák tartani magukat a megbeszélt időpontról, ami egyébként természetes, percre pontosan azért lehetetlen tartani az ilyen kiszállítást szerintem, de a lényeg, hogy mondták hogy ha nem tudnak időben érkezni, akkor is fognak jelezni a változásról még időben. Mielőtt megérkezett volna a futár, felhívott telefonon, hogy tíz percen belül érkezne, így pontosan tudtam, hogy mikor fog megérkezni, és mikor kell kimennie a páromnak.

Párom nagyon örült, hogy ilyen gyorsan megoldódott a palack cseréje, és így ő be tudta fejezni az otthoni egyéb teendőjét, és közben még a palack is megérkezett. Egy szavunk sem lehet azt hiszem, nagyon jól jártunk ezzel a palack házhoz szállítással.