Kupon segítségével akciós falvédők

Olyan ember vagyok, aki mindig az akciókat figyeli, mindenhova van törzsvásárló kártyája, és valószínűleg egy-két kuponom is van az adott üzletbe, ahova éppen ellátogatok. Az évek alatt minden nagyon megdrágult és sokszor még leértékelve is fáj a szívem megvenni valamit. Általában azonban nagy segítség minden összegyűjtött kártya és kupon.

A legutóbbi egyik nagyobb projektünk a lakásfelújítás volt, ami mondanom sem kell mekkora költségekkel járt. Ilyen szituációkban főleg fontos hogy az ember ne teljes áron vegye a termékeket, ha van rá lehetősége, hiszen így rengeteget tud spórolni az egész procedúrán. Leginkább a falak kidekorálásán tudtam spórolni, hiszen a falvédők kiválasztásánál egy remek oldalt találtam.

Ez a kerma.hu nevű oldal volt, ahol mindenféle falpanelek, falvédők, tapéták és falburkolatok vásárlására van lehetőség. Mi falvédőket szerettünk volna venni, így elsődlegesen azokat nézegettük az oldalon.

Találtunk egy akciós kategóriát, ahol gyönyörű termékeket találtunk töredék áron, így sikeresnek könyveltem el a folyamatot. Ráadásul az oldal magától felajánlott egy 5%-os kupont az első vásárlásra. Találtunk is pont olyan színben, amilyenre szükségünk van, így gyorsan kosárba is tettük és a fizetést követően vártuk, hogy kihozza a futár új falvédőinket.

Alig pár napon belül meg is érkeztek, eszméletlen jó minőségben. Fel is helyeztük őket és csodásan mutattak a felújított lakásban.

Nagyon elégedettek voltunk a kerma.hu-val, biztos vagyok benne, hogy leközelebb is tőlük rendelek, mert náluk a jó ár és a jó minőség garantált.