Rágómaki segített a kuponfüggőségről való leszokásban

Hosszú ideig az volt a hobbim, hogy az akciós újságokat bújtam és különféle oldalakon lestem, mi akciós éppen. Rengeteg időt vesztegettem el azzal, hogy akciók után kutattam, mire rájöttem, hogy sokszor csak átvernek engem a vállalatok az akcióikkal és különböző kuponjaikkal.

Tisztelet a kivételnek, persze, vannak olyan oldalak, amik különösen hasznosak és gazdaságos megoldásokat kínálnak, de érdemes ezeket jól megválogatni, és ha valamire igazán szükségünk van, akár hosszú távon is, akkor a minőségre fókuszálni az ár helyett.

Az Imagine baby – fogzást segítő rágómaki volt az első dolog, amit kupon nélkül rendeltem meg.

A legjobb barátnőm kislánya sokáig nem volt sírós baba, de mióta beindult a fogzás nála, azóta nagyon kis nyűgös lett. Úgy sajnálom őt, mert alig tud aludni emiatt, és így kell mindenről gondoskodnia. Meg persze a babát is sajnálom, hogy ilyen fájdalmai vannak.

Arra gondoltam, hogy a baba születésnapjára veszek nekik egy rágókát.

Hosszas keresgélés és összehasonlítás után arra jutottam, hogy az Imagine baby – fogzást segítő rágómaki éri meg leginkább ár-érték arányban.

Azért döntöttem emellett, mert ez rendkívül egyszerűen tisztítható, például mosógépben is mosható, és elég biztonságos is. Elég nagy ahhoz, hogy ne tudja lenyelni a gyerek, és mivel egy darabból áll, nem több kicsiből, nem kell félni attól, hogy lenyeli egy kis részét a baba. továbbá, ha elpakolja valahová vagy elejti, akkor is tuti észreveszi a barátnőm.

Azért azt is fontosnak tartottam, hogy barátságos kinézete legyen a játéknak, mert ilyen szempontból válogatós a kislánya. Ez a maki viszont több színben is elérhető és többféle makijuk is van.

Arról, hogy melyiket érdemes választani egy kis útmutatót is találunk a blogukon, ami a weboldalon belül található és csomó hasznos információval van tele.

Ezen felül a termékek mellett vélemények is olvashatóak, ami még hitelesebbé teszi őket.

Az is szimpatikus volt a termékben, hogy BPA mentes anyagból készült, és azt írták, kialakításának köszönhetően még a motorikus képességeit is fejleszti a gyerkőcnek. Én elhiszem nekik, mivel a dolog kitalálói is szülők, több tapasztalattal rendelkeznek a rágókák terén, mint én gyermektelenül, és tök jónak gondolom, hogy a személyes történetük is elolvasható az oldalon.

Nekem az is nagyon tetszik, hogy többféle makis kiegészítőjük is van, szóval ha valakinek beválik mondjuk a rágóka, akkor tud ezzel összeillő makis láncot, vagy étkezéssel kapcsolatos kiegészítőket rendelni, például tálcát, vagy ilyesmit.

A rendelés egyszerűen ment, érthető az oldal és jó a szállítási mód is. Gyors is volt és nyomon is tudtam követni a csomagomat.

A barátnőm nagyon örült az ajándéknak és szerencsére be is vált neki!

A kislánya tetszését azonnal elnyerte a kis rózsaszín maki, és a fogfájását is csillapította. Ha nagyon fáj neki akkor a hűtőben szokta tárolni, és utána kellemesen hűsíti a ínyét, vagy fájdalomcsillapító gélt ken rá, amit a maki segítségével könnyebben be lehet juttatni a gyerek szájába.

Mivel jó minőségű, és egészen 3 éves korig ajánlják, nem kell majd számtalan másik rágókára is pluszba beruházni, elegendő volt egyszer erre.

Engem ez teljesen meggyőzött arról, hogy jobban megéri egyszer megvenni egy jó minőségű dolgot, mint állandóan a kuponokat vadászni, és megvenni valamit csak azért, mert akciós, mert úgy valószínű rosszabbul járunk hosszútávon pénzügyileg és minőségben is.