Lemaradtam a kuponos akcióról, de így jártam jobban

A gyerekeim soha nem olvasnak akciós újságot. Azonban tavaly nyáron egészen véletlenül a kezükbe került egy katalógus, amiben találtak egy 10 százalékos kupont egy felfújható medencéhez.

Természetesen ettől a naptól kezdve ez lett életük legnagyobb vágya, azonban megfontolt apukaként túl sokáig gondolkoztam rajta, hogy megvegyük-e. Addig addig, hogy le is maradtam az akcióról.

Mivel nem akartam, hogy a gyerekeim hónapokig ne álljanak velem szóba, és boldoggá akartam tenni őket, tennem kellett valamit.

Beszéltem is a helyzetről egy barátommal, akinek hasonló korú gyerekei vannak. Isti pár percen belül egy linket küldött válaszként: https://www.bestmarkt.hu/kert-barkacsolas/medencek-es-kiegeszitok-c1587/medence-c1588.

Nem írt hozzá semmit, ezért gondoltam az a célja, hogy meglátogassam a honlapot.

El is kezdtem böngészni a bestmarkt.hu kínálatában. A kapott link egyenesen a medencékhez vezérelt, amiből 14 darabot kínált a bolt.

Kicsit szűkítettem a találatokon az árkategória megadásával, így már csak 6 darab termék volt, amiknek jobban utána kellett néznem.

Ebben nagy segítségemre volt a webáruház, hiszen részletes leírást találtam az összes termékről.

Minden szempont mérlegelése után egy közepes méretű medencét választottam, amiben az egész család jól mulathat.

Garancia is volt a medencére, illetve adott volt a 14 napos termékvisszaküldés lehetősége, így nem tétováztam sokat. Kosárba tettem a terméket, fizettem, és vártam a futárt.

A honlap előrejelzése szerint 2-3 munkanapon belül érkezik a csomagom.

Ez teljesült is, a harmadik napon átvehettem a medencét, amiben egy felejthetetlen nyarat töltött az egész család, sőt, a szomszéd is, hála a https://www.bestmarkt.hu/kert-barkacsolas/medencek-es-kiegeszitok-c1587/medence-c1588 oldalnak.