Nem tudtam beváltani a kuponomat

Nem tudok ellenállni az akcióknak!

Ez talán sokak szemében egy hibás magatartás, és ezt még én is belátom néha.

Sokszor elkövetem azt a hibát, hogy önfeledt vásárlásra adom a fejemet csak azért, mert néhány százalékot engednek valaminek az árából. Nem csak én vagyok ilyen kupon őrült, de a legjobb barátnőm is, szóval mondhatni jól megtaláltuk egymást.

Mikor valami nagy akció van egy áruházban, rendszerint együtt megyünk el oda, és tulajdonképpen az egész napunkat képesek vagyunk ott tölteni, ami azért nem semmi.

Az ismerőseink sokszor fogják is a fejüket, hogy lehetünk ennyire bolondok, ha akciókról van szó.

Ez elvileg a spórolásról szól, de ha a kedvezmények miatt esztelen költekezésbe kezdek, akkor valójában nem takarítok meg semmit, és jóval több pénzt költök el, mint amennyit szabadna.

Na mindegy, azért már némileg javult a helyzet.

Most egy hete volt egy komoly akció valamelyik üzletben, de ahhoz, hogy beválthassam a kupont, ahhoz a mobilomra is szükség lett volna, mert az üzletlánc applikációján keresztül történt az egész.

Hát nem pont akkor romlott el a telefonom?

Még az a szerencse, hogy ismerek egy fantasztikus és lelkiismeretes szervizt, akik a legjobbnak számítanak, ha mobiltelefonok javításáról van szó!

A weboldalukat a következő címen tudjátok elérni: lcdfix.hu.

Amire nekem egészen pontosan szükségem volt, az egy iphone xs kijelző csere. Mivel ők nagyon sok márkával és típussal foglalkoznak, így természetesen ezt is el tudták vállalni.

Egy kicsit szeretnék a weblapjukról is beszélni, mert érdemes!

A legjobb az benne, hogy itt tényleg mindent azonnal megtalál az ember!

Tudni szeretnéd, hogy milyen termékekkel foglalkoznak? Érdekel, hogy milyen javítási munkákat vállalnak el? Netán szeretnéd megtudni, hogy milyen árakon dolgoznak? Ezeket az infókat könnyen és gyorsan elérheted, hiszen csak pár kattintás szükséges hozzájuk!

A legegyszerűbb szerintem az, ha a szerviz árlista gombra kattintasz, ahol egyszerűen megadod a készülékednek a márkáját. A következő lépés pedig az, hogy kiválasztod a készüléknek a szériáját és típusát.

Ezt követően ki kell választanod azt a javítási munkát, amit szeretnél elvégeztetni.

Itt rögtön látni fogod, meddig tart a javításnak az ideje, és hogy mennyibe fog kerülni az a számodra.

Annyit mondhatok: szuper gyorsan és olcsón dolgoznak, de közben minőségi munkát is végeznek.

Talán azt kérdezitek, hogy tudnak ilyen gyorsan dolgozni?

Nos a válasz az alkatrészekben rejlik, melyeknek a többségét készleten tartják, így nem kell várni azoknak a beszállítására. Nyugodtan megvárhatod ott a helyszínen is a javítást akár, mert hamarosan a kezedbe adják a felturbózott mobilodat!

Az iphone xs kijelző csere tökéletesre sikerült, szinte azt mondanám, hogy jobban működik, mint mikor még újonnan vásároltam!

Ennek a márkának a szervizelése egyébként nem egy egyszerű mutatvány, és csak a legprofibbak és a legfelkészültebbek tudják megcsinálni. Ez a csapat azonban tökéletesen megfelel ezeknek a feltételeknek, így ha Neked is hasonló telefonod lenne, egészen nyugodtan rájuk bízhatod annak a szervizelését, mert biztosan nem fog csalódás érni.

Ha maradt volna még bármilyen kérdésed velük kapcsolatban, akkor az oldalukon megtalálhatod a telefonszámukat és az elektronikus címüket is, melyeken keresztül felveheted a kapcsolatot velük. Egészen biztos, hogy készséggel fognak majd válaszolni minden kérdésedre. Az üzletük egyébként Budán található meg, egy jól megközelíthető bevásárlóközpontban, így aki a fővárosban él, az könnyen és gyorsan megközelítheti őket.