Elég a kuponokból! Saját céget alapítunk!

Valószínűleg sokak számára ismerős az az érzés, amikor mindent beletesz az ember a munkájába, de valahogy mégsem jön ki jól a hónap végére anyagilag. Sajnos én is így vagyok ezzel, csak az könnyíti meg valamelyest a dolgokat, hogy mindig nézem az akciókat, keresem a kuponokat. Valameddig ezt lehet is csinálni, de az a helyzet, hogy egy pár éve kezdtem azt érezni, hogy én ezt meguntam. Egy munkatársammal szoktunk beszélgetni erről. Ő is hasonló cipőben jár mint én, neki is nagyon ki kell számolnia minden költését.

A legbosszantóbb az az egészben, hogy mi vagyunk a legrégebb óta a cégnél, de semmilyen előrelépési lehetőséget nem kaptunk, így a fizetésünk se igazán emelkedett. Egy közös sörözés alkalmával arra a megállapításra jutottunk, hogy akár mi is lehetnénk cégalapítók. Van tapasztalatunk, mindig rengeteg építő jellegű ötlettel állunk elő. És bár tudjuk, hogy egy cégalapító élete nem éppen leányálom, de ketten biztosan tudnánk kezelni a dolgot. Nyilván úgy mentünk haza mindketten, hogy csak a sör beszélt belőlünk, de másnap meglepve tapasztaltam én is és a kollégám is, hogy bizony józanul is jól hangzik az elgondolás. Ezen a vonalon elindulva vezetett az út odáig, hogy megismertük a grossoffice.hu oldalt.

Megismertünk mindent, amit eddig nem tudtunk a cégalapításról

Abban rögtön megegyeztünk, hogy segítség nélkül nem fogunk céget alapítani. De azért, hogy ne legyünk teljesen tudatlanok alaposan átolvastuk a grossoffice.hu honlapján található hasznos információkat. Ha valaki arra készül, hogy cégalapító legyen, akkor nagyon tudom ajánlani neki ezt az oldalt. Már csak azért is, mert nem egyszer, hanem hatszor megkapták már a Dun & Bradstreet AA Gold minősítését, ami azért nem semmi. A magyarországi cégek kevesebb, mint 1%-át találták megfelelőnek erre az elismerésre. Megtudtuk például azt is, hogy 2022 óta nem változtak sokat a cégalapítás feltételei. Ettől függetlenül ajánlott mindig alaposan tájékozódni az aktuálisan hatályos jogszabályokról.

A grossoffice.hu oldal egyéb hasznos tudnivalókkal is ellátott bennünket a cégalapítás folyamatáról. Olyan lényeges információkat is leírnak az oldalukon, hogy milyen dokumentumokra van szükségünk, illetve hogyan készítik elő a cég alapító okiratát.

Felvettük a kapcsolatot egy ügyvéddel, aki szakmai segítséget nyújtott a jogi folyamatokban. A grossoffice.hu-n olvasott blogbejegyzéseknek köszönhetően olyan dolgok is eszünkbe jutottak, amikre korábban nem gondoltunk, például az üzleti terv készítése. Részletes üzleti tervet készítettünk, amely tartalmazta a vállalkozás céljait, stratégiáját és pénzügyi előrejelzéseit. Az üzleti terv alapján a banki finanszírozás lehetőségét is megvizsgáltuk.

Amikor minden előkészületet megtettünk, eljött a nagy nap, amikor hivatalosan is megalapítottuk a saját céget, mégpedig a grossoffice.hu segítségével. Az alapító okiratot elkészítettük és aláírtuk, majd benyújtottuk a szükséges dokumentumokat az illetékes hatóságokhoz. Mind a ketten nagyon izgatottak voltunk, hiszen mindenünket ebbe a lehetőségbe fektettük.

Cégalapítónak lenni valóban nagy kaland!

Az első lépések nem voltak egyszerűek, de a grossoffice.hu segítségével könnyedén vettük a nehézségeket. A grossoffice.hu oldalon olvasott cikkek rengeteg segítséget nyújtottak nekünk a cégalapítás során. Részletes magyarázatokat és hasznos tippeket kaptunk. A cégalapítás szolgáltatásuk pedig megkönnyítette az adminisztratív teendők ellátását és a jogszabályok között való eligazodást.

Saját céget alapítva olyan lehetőségeket teremtettünk magunknak, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak. Az előrelépés és a pénzügyi stabilitás mellett a kreativitásunkat és innovációs képességeinket is kiélhetjük. Nem kell többé a kuponokra támaszkodnunk, hanem saját magunk irányíthatjuk a vállalkozásunkat, és fejlődhetünk a céljaink felé.

Az új vállalkozásunk indulása után folyamatosan igénybe vettük a grossoffice.hu által nyújtott szolgáltatásokat, hiszen nem csak a cégalapításban tudnak segíteni. Náluk van lehetőség székhelyszolgáltatást is igénybe venni, ami egy igazán hasznos dolognak bizonyult. És azt is tudtuk, hogyha esetleg valamilyen okból kifolyólag valamit módosítani kellene a vállalkozásunknál, akkor ezzel a feladattal is fordulhatunk hozzájuk.

Cégmódosítás? Következő cégalapítás? Csak a grossoffice.hu!

Az általuk nyújtott szolgáltatások és információk segítségével magabiztosabban léptünk fel az üzleti világban, és képesek voltunk kihasználni az előttünk álló lehetőségeket.

Az elmúlt időszakban tapasztaltuk, hogy a saját céget alapítani és vezetni rengeteg kihívással jár, de ugyanakkor hatalmas elégedettséget és szabadságot is jelent. Az általunk létrehozott vállalkozás nem csak anyagi szempontból hozott előrelépést az életünkben, hanem lehetőséget adott arra is, hogy a szenvedélyünknek és az ötleteinknek megfelelően dolgozhassunk.

Már az első időszak után elégedettek voltunk vállalkozásunkkal, amit cégalapítóként létrehoztunk. Bár az indulás nem volt könnyű, és sok kihívással kellett szembenéznünk, az elhivatottságunk és az összetartásunk segített átvészelni a nehézségeket. Meg persze a grossoffice.hu csapatának szakértelme.

Az új vállalkozásunk hamarosan lendületet vett, és sikerült kiépítenünk egy stabil ügyfélkört. Az ügyfelek elégedettek voltak a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, ami lehetővé tette számunkra a növekedést és a bővülést.

A grossoffice.hu oldal továbbra is segítségünkre volt a vállalkozásunk későbbi szakaszában is, amikor már a második cégünk alapítását terveztük. Talán mondanom se kell, hogy itt már nem kellett a kuponokra támaszkodni.

Segítséggel sokkal könnyebb volt

Mint cégalapító megtapasztaltam én és a kollégám a vállalkozás örömeit és kihívásait. Az önálló döntéshozatal és a vállalkozói szabadság lehetőséget adott arra, hogy az álmaink szerint alakítsuk a vállalkozásunkat. Bár rengeteg munka volt és továbbra is van, nem bánjuk meg, hogy elhagytuk az előző munkahelyünket, és saját céget (most már cégeket) alapítottunk.

Összességében a grossoffice.hu csapata és a cégalapítás döntése olyan lehetőségeket nyitott meg előttünk, amelyeket korábban elképzelni sem mertünk. A sikerünknek köszönhetően nem csak anyagilag vagyunk stabilitásban, hanem örömmel végzett munkával is eltölthetjük napjainkat. A cégalapítás során megszerzett tudás és tapasztalatok segítettek abban, hogy folyamatosan fejlesszük és bővítsük vállalkozásunkat. Rendszeresen részt vettünk vállalkozói képzéseken és konferenciákon, hogy mindig naprakészek legyünk az iparágunkban történő változásokkal kapcsolatban.

Merj nagyot álmodni: legyél cégalapító!

Az új üzleti kapcsolatok és partnerségek révén széleskörű hálózatot építettünk ki, amely további lehetőségeket nyújtott számunkra a növekedésre és a terjeszkedésre. Új piacokra léptünk be, és termékeinket exportáltuk más országokba is. Mindez hozzájárult ahhoz, hogy vállalkozásunk ne csak helyi szinten legyen sikeres, hanem nemzetközi szinten is elismert legyen.

A cégalapítás által megszerzett szabadság lehetővé tette számunkra, hogy a saját értékeinkre és elveinkre építsük vállalkozásunkat. Mindig fontos volt számunkra, hogy a munkánk értéket teremtsen az ügyfeleink és a közösségünk számára. Egy olyan céget alapítottunk, amely fenntarthatóságra és társadalmi felelősségvállalásra is törekszik.

A “kuponok nélküli élet” gondolatunk végül valósággá vált, és megtapasztalhattuk a cégalapítás és vállalkozói élet izgalmait. Bár a kezdetekben csak a sörös estén mertünk róla álmodni, a grossoffice.hu oldal segítségével konkrét lépéseket tettünk és két sikeres vállalkozást is létrehoztunk. Saját céget alapítva szabadságot, kreativitást és gazdasági stabilitást nyertünk, amelyek által a vállalkozásunkkal egy sokkal jobb életet teremtettünk magunknak. Te se félj nagyot álmodni: kérd a grossoffice.hu csapatának segítségét, és legyél cégalapító!