Jópofa csapatépítő programok kuponlesőknek

Céges csapatépítő a BalatonPRO szervezésében

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer ilyen jól fogom érezni magam egy céges csapatépítőn, de a BalatonPRO szervezésében tényleg nagyon jól éreztem magam. A BalatonPRO stábja ugyanis vérprofi a szervezésben: minden az igényeink szerint ment le. Ha változtatni kellett, akkor is olyan ügyesen és nesztelenül történt minden változtatás, hogy az embernek az az érzése támadt, hogy tulajdonképpen eredetileg is így találtuk ki a programot. A csapat szó szerint mindenre fel van készülve, az időjárást és a hozzájuk látogató csapatok összetételét tekintve is. Van B tervük arra az esetre, ha szakad az eső, vagy ha éppen orkánerejű szél akadályozná meg a balatoni hajókázás megvalósítását… De azokat a munkatársakat is képesek kezelni, akik kevésbé kalandvágyóak, vagy egyszerűen csak félnek vízbe menni, még társaságban is.

Nos, de hogyan is akadtam rá ezekre a jópofa csapatépítő programokra? Mint tudjátok, nagy kupon guru vagyok, gyakorlatilag nincs olyan akció vagy leárazás, ami elkerülhetné a figyelmemet. Így amikor a cégen belül felmerült, hogy kellene tartanunk egy csapatépítőt, de sajnos köt bennünket a büdzsé, hirtelen mindenkinek én jutottam az eszébe, aki megoldja a helyzetet. Hiszen én amúgy is annyi lehetőséget tudok, látok, biztosan lesz erre is valami ötletem! Nos, végül a BalatonPRO-ra nem a magazinokban található, leárazással kapcsolatos kuponok révén találtam rá, hanem egyszerűen csak beírtam a keresőbe, hogy csapatépítő programok, az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok. Az oldalon nagyon szimpatikus volt, hogy eléggé felhasználóbarát, és rögtön lehet is kérni árajánlatot online, egy rövidke űrlap kitöltésével.

Ár-érték arányban nagyszerű szolgáltatást kaptunk

A csapat a tapasztalatom alapján nagyon gyorsan reagál minden megkeresésre, de ha sürgős a dolog az árajánlatot illetően, akkor van lehetőség gyorsított ügyintézést is kérni. Ebben az esetben akár 24 órán belül megkaphatod az árat – de persze, ha ennél is gyorsabb segítségre van szükséged, akár fel is hívhatod az oldalon található kontaktok egyikén a csapatot. És, hogy milyen csapatépítő programok közül választhatnak az érdeklődők? A lehetőségeket végtelen sorrendben lehet variálni, de azért elmondom, mely szolgáltatások tűntek a legnépszerűbbeknek a felsoroltak közül.

Természetesen a jó öreg vitorlás csapatépítő programok még mindig vezetnek a balatoni csapatépítők listáján. Kisebb csapatok, 8-10 fő részére, akár még vitorlás versenyen való részvétel is kijuthat a jóból. Ebben az esetben természetesen a vitorlás kezelését, irányítását a helyszínen megtanítják. De nagyobb, akár 100 főt elérő csapatoknak sem kell aggódniuk. Nekik ilyenkor egy teljes hajó a rendelkezésre áll a csapatépítő programokhoz. Sőt! Ha igazán nagyban gondolkodunk, akár egy komplett, több száz fős cég is részt tud venni egy ilyen eseményen, ha több hajót is mozgósítanánk a Balatonon. A vitorlázáson túl az úgynevezett SUP program is egyre népszerűbb. A SUP technikája pár perc alatt betanulható, ezt követően pedig kipróbálhatunk velük különböző ügyességi, gyorsasági, vagy akár surfing játékot is!

Nálunk a SUP-ozással két órát is el tudott tölteni a csapat, olyan szinten felszabadultunk ettől a feladattól! Ráadásul azok sem maradtak ki a buliból, akik nem tudnak úszni, vagy egyszerűen csak félnek a vízben. Önmagában persze már az is nagyon mókás, ha szurkolóként veszünk részt a SUP-ozásban, ahogyan egyébként én is tettem. De igény esetén a szárazföldön rekedt kollégák számára is szervezhetők külön, interaktív foglalkozások. A végén a céges költségvetésünket is ár-érték arányban abszolút elfogadhatóan terhelte meg ez a csapatépítés. Így aztán mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki hasonló feltöltő csapatépítő programot keres!

csapatépítő programok
Csapatépítő programok a Balatonon, kisebb és nagyobb létszám esetére is, kreatívan – BalatonPRO!