A legtöbbet használt ruhaboltban tudunk spórolni

Engem nagyon megtanítottak a szüleim spórolni. Idegesít is, ha azt látom, hogy valaki csak úgy szórja a pénzt. Én csak úgy megyek el vásárolni, hogy nálam van a törzsvásárlói kártyám mindenhova. Az akciós újságokat is mindig elolvasom, és kuponokat is rendszeresen gyűjtök. Eleinte használt ruhaboltokban is csak azért vásároltam, mert gazdaságosabbnak találtam itt vásárolni, mint plázákban, ma már viszont más előnyeit is felfedeztem!

Nem is gondolnád, milyen kincsekre bukkanhatsz ilyen helyeken!

Tévhit, hogy a turkálókban csupán ósdi, ódivatú ruhákat lehet találni! Nagyon sokszor bukkantam már olyan termékre, amin még a címke is rajta volt, nem is lett használva, csak valaki megrendelte, de nem lett jó rá, ezért tovább adta. Amellett pedig, hogy minőségük sokszor kifogástalan, kifejezetten különlegesek is szabásukat, anyagukat és designjukat tekintve.

Az egy dolog, hogy már egyre több fantasztikus használt ruhabolt nyílik meg országszerte, de most már online is vannak alternatívák! Szerencsére, amióta nagyobb figyelmet fordítanak az emberek a környezettudatosságra, népszerűbbé vált az, hogy másodkézből szerezzük be ruháinkat. Különösen jó, hogy ehhez ma már nem is kell megtennünk nagy távolságokat, egyszerűen otthonról is végezhetjük a folyamatot.

Az online secondhand shopok közt is kiemelkedő, a DressPack.

Itt ugyanis óriási a választék női-, férfi-, és gyermekruhákból is, továbbá dekorációs elemekre is bukkanhatunk. Árfekvése kedvező, annak ellenére milyen minőségiek a ruhák. Valamint folyamatosan vannak akciók is, amiket nem éri meg kihagyni! Múltkor pont úgy rendeltem egy csomagot, hogy mindent féláron sikerült megvennem, így nagyon jól jártam! Az emberek pedig meg sem mondanák, hogy turkálós darab, nem mintha ez annyira derogálna, de állandóan kérdezgetik, hogy hol vettem ezt, meg azt, és mennyiért, aztán meglepődnek a válaszon.

Arról nem is beszélve, hogy használt ruhaboltok sokszor olyan termékeket is tartogatnak számomra, amik olyan márkájúak, ami jó, de Magyarországon nincs ilyen bolt. Így lehetőségem van hozzájutni külföldi különleges darabokhoz. Ezek pedig sokszor hiába használtak, még így is sokkal jobb minőségűek, mint egy olyan, amit a plázában vennék.

Ha valamelyik ismerősömnek születésnapja van, vagy közeleg a karácsony, akkor is ezen az oldalon szoktam böngészni, mert innen egyedi ajándékokat tudok beszerezni, ugyancsak remek áron. Szerintem ez az, amiben eltér ez a használt ruhabolt a többitől, vagyis ebben leginkább, hogy nem csak egyféle dolgot árulnak, hanem több félét, és mindet jól is csinálják. A sálak, karkötők, nyakkendők, amik a webshopon láthatóak is mind tökéletesek ajándéknak, és még hasznosak is.

Bár a szállításnak van díja, ha összehasonlítom, mennyit költök itt általában, és mennyi lenne ez, ha újonnan, ám de személyesen vásárolnám, még akkor is ugyanaz lenne az eredmény. Az, hogy a webshopban vásárolni ár-érték arányban sokkal kedvezőbb!

És nem csak hogy költséghatékonyabb, kényelmesebb is, hiszen házhoz hozzák a csomagomat, így időt is spórolok.

Gondoljunk csak bele, mennyi idő el tud menni azzal, hogy a sorok közt járkálok és keresem, egyáltalán hol vannak a kardigánok. Majd mire megtalálom, elkeseredek, hogy nincs is olyan színű, méretű, fazonú amilyet szerettem volna, így tehát feleslegesen fárasztottam magam. Ezzel szemben az online használt ruhaboltban szűrni tudom a keresést, és a széles választék miatt biztos, hogy találok olyat, ami megfelel számomra.

Próbáljátok ki ti is, ha király cuccokat szeretnétek de nem szeretnétek sok pénzt költeni rá!