Iskolaelőkészítés kedvezményes áron

Azt már jól tudjuk, hogy nem minden esetben állnak a rendelkezésünkre kuponok és akciók, de nagyon sok olyan lehetőség van, amikor egy kis odafigyeléssel valamilyen termékhez, szolgáltatáshoz olcsóbban juthatunk hozzá.

Ez az időszak nálunk az iskola felkészítésről szól, így utánanéztem annak, hogy milyen lehetőségeim vannak arra, hogy a kislányomnak minél több segítséget megadjak ahhoz, hogy sikeresen el tudja majd kezdeni az iskolát. Így találtam meg Szabó Szilvia Látogatás a tudás birodalmába című könyvét, ami egy egymásra épülő iskola előkészítő és képességfejlesztő iskolaelőkészítő feladatlapokat tartalmazó gyűjtemény. Ezt a gyűjteményt 5 és 7 éves korú iskolába készülő gyerekek részére fejlesztette ki.

És miért is mondom azt, hogy egy kis odafigyeléssel tudunk spórolni?Megtehettem volna azt, hogy egyből megrendelem ezt a könyvet, hiszen egyébként ez az ár is nagyon kedvező volt, hiszem már azzal spórolok, hogy nem másra bízom az előkészítő megoldását. De jobban szétnéztem az oldalon, hiszen kíváncsi voltam arra, hogy pontosan ki az, aki ezt az iskolaelőkészítő feladatlapok gyűjteményét tartalmazó könyvet elkészítette, és még milyen termékei vannak. Ekkor láttam meg, hogy ez a Látogatás a tudás birodalmába című könyv két részből áll. Ráadásul egy tudástár könyvcsomagot is létrehoztak, amiben mindkét rész megtalálható, és hogyha ezt így együtt rendelem meg, akkor máris sikerül spórolnom, hiszen kedvezményesebb árat biztosítanak a csomag vásárlása esetén, minthogyha ezt külön-külön venném meg.

Ráadásul ezen a tudástár könyvcsomagon kívül egy tudásterv szupercsomag is található az oldalon, ami a látogatás a tudás birodalmába könyveken kívül még matrica csomagokat is tartalmaz. Illetve egy harmadik könyv is megtalálható benne, ami a Látogatás a vonalak birodalmába címet viseli. Ez egy olyan komplex grafomotoros fejlesztést támogató könyv, aminek a segítségével játékosan juthat el az alapoktól kezdve egészen a betűelemek megrajzolásáig a gyermek.

Meg is rendeltem ezt az utóbbi könyvcsomagot, hiszen nagyon megéri. Kicsivel több mint tízezer forintért három fejlesztő könyvet is kapok olyan matricákkal, aminek a gyűjtésével tudom motiválni a kislányomat az iskolaelőkészítő feladatlapok megoldásában.

A csomagot nagyon gyorsan kihozta a futár, a kislányom pedig azóta is lelkesen lapozgatja a könyveket. Amint hazaérek már ott is terem előttem valamelyik könyvvel és kéri, hogy csináljunk meg pár feladatot. Nem gondoltam, hogy ennyire sikeres lesz, azt hittem, úgy kell majd a könyvek elé rángatnom, de teljesen magával ragadták a feladatok és természetesen a nagy kedvenc nem lehet más, mint Holi bagoly, aki végig kíséri a feladatok megoldásában.