Nyomtatókellékek kuponáron, ingyenes kiszállítással

Egy barátnőm, Andi, aki megszállott kuponhasználó volt, és persze a spórolás bajnoka is, pár hete arról panaszkodott nekem, hogy azokat a speciális papírokat, amiket belsőépítész férje használ tervei kinyomtatásához, sehol sem tudja jó áron beszerezni. Néha-néha ugyan kifog egy-egy akciót, de mivel ezekre a papírokra és persze a tonerekre folyamatosan szükség van, igencsak elkeseríti, hogy nem tud találni egy olyan pénztárcakímélő megoldást, amelyik hosszútávon is lehetővé teszi a spórolást.

Ekkor azonban egy közös barátunk, Gábor, akinek futólag említettem Andi gondját, előrukkolt a tippjével, és azt kell mondjam, hogy ezzel végül nem csak Andi, de én is nagyon jól jártam, ugyanis bár kuponokat gyűjtögetni és vadászni nincs türelmem, ha valahol permanensen alacsonyabb áron juthatok hozzá az általam használt adott termékhez, akkor azért én is kapva kapok az alkalmon.

Gábor pedig bizony egy ilyen helyet ajánlott. Amellett, hogy a https://nyomtatoalkatresz.hu/ linken található webshop az Andi férje által benyújtott speckóbb igényeknek is megfelelt, folyamatos kedvezménnyel is kecsegtetett, ugyanis kettő vagy három, bármelyik termékkategóriába tartozó termék vásárlása esetén jelentős engedményt kap a vásárló, és még a kiszállítás is ingyenes.

Az árak tehát rendkívül kedvezőek, és igen nagy a kínálat is, méghozzá nem csupán papírból, de tonerből és patronból is, így például Canon, Lexmak, Philips, HP, Samsung, Epson, Sharp és Brother nyomtatók legkülönfélébb típusaihoz is beszerezhetjük a színes vagy fekete tintát.   

A https://nyomtatoalkatresz.hu/ oldalt még egy évfolyamtársamnak, Alexandrának is átküldtem később, és ő is nagyon elégedett velük, legjobban pedig a fentieken kívül annak örült, hogy a kiszállítás nem csupán gyors, de a rendkívül megbízható GLS partnercég jóvoltából jól szervezett is, így nem csak az tudható, hogy melyik nap fog érkezni a csomag, de az is, hogy az adott nap melyik három órás intervallumában.

Ha tehát te is kuponáron vásárolnál nyomtatókellékeket, de az időszaki kedvezmények birodalma nem a te világod, akkor irány a https://nyomtatoalkatresz.hu/ online üzlete!