Nem kell kupon, hogy olcsón vegyünk nagy cipőt

A kuponok és akciók világa sosem vonzott annyira, bár tény, hogy rengeteg jó ajánlatot találhat az ember, ha odafigyel a részletekre. Az akciókra azért nem szoktam odafigyelni, mert sokszor olyan dolgokat veszünk a hatásukra, amikre alapból nem is lett volna szükségünk. Ha azonban kicsit átlátunk a marketing taktikákon, akkor tényleg be tudunk szerezni néhány olyan dolgot olcsóbban, amiket alapból is vásárolnánk.

A kuponok pedig a legjobban talán a gyorséttermekben felhasználhatók. Ezek a kuponok egyébként nem is feltétlenül a szó klasszikus értelmében kuponok, mivel akárhányszor fel lehet használni őket. Ezek inkább olyan ajánlatok, amikbe bele kell fektetnünk egy kis plusz munkát. Egy csomószor tudtam megvenni így különböző menüket úgy, hogy alig kellett valamit fizetnem értük. Ebben pedig tényleg nincs semmi átverés, ha olyan adagoknál maradunk, amiket tényleg megennénk.

Hasonló szuper ajánlatokat találhat néha az ember akkor is, ha csak úgy felmegy az internetre. A barátnőm mindig arra panaszkodott, hogy sosem talál olyan cipőt, ami megfelelő lenne a lábára. Kíváncsi voltam, hogy elérhető-e nagyméretű női cipők boltja budapesten. Tudtam, hogy ez milyen kényes téma tud lenni, úgyhogy annak örültem volna legjobban, ha az egészet online el tudtam volna intézni. Az Óriás-Shop pedig pont erre adott nekem lehetőséget.

Az oldal nagyon könnyen kezelhető olyan felhasználók számára is, akik annyira nem járatosak az internet rejtelmeiben. Az Óriás-Shop nem csak a nagyméretű női cipők boltja budapesten, mivel férfi cipőt is bőven lehet találni náluk. A kezdőlapon ezt a választékot át tudjuk tekinteni és ha letekerünk alulra, akkor még plusz ajánlatokat is láthatunk. Ezen a részen általában olyan termékeket szoktak feltüntetni, amik éppen le vannak árazva, úgyhogy érdemes mindig legalább egy pillantást vetni rá.

Ha azonban konkrétan érdekel minket valami, akkor a kategóriák rendszerét érdemes használnunk. Ez egy sokkal mélyebb rendszer, mint gondolnánk, mivel tényleg teljesen személyre tudjuk szabni azt, hogy milyen cipőket adjon ki a kereső. Én természetesen női cipőt kerestem, úgyhogy kiválasztottam az oldalnak ezt a részlegét. Viszont ezen belül is még több lehetőségünk lesz attól függően, hogy milyen fajta cipő érdekel minket. Nem számít, hogy széles, vagy sportcipőre van szükségünk, itt biztos meg fogjuk találni a számításunkat.

Szerintem senkinek nem okozok meglepetést azzal, ha azt mondom, hogy nem vagyok túlzottan járatos a női cipők terén. Az Óriás-Shop azonban minden termék mellé feltünteti a legfontosabb adatokat. A méretet és az árat nem kell majd a doboz alján keresnünk, vagy esetleg az eladótól kérdezgetnünk, mint a boltban. Méretekből pedig valóban elérhetők végre olyanok is, amiket a megszokott boltokban biztosan nem fogunk megtalálni. Nekem is nagy lábam van, viszont mindig azt éreztem, hogy ettől függetlenül is sokkal könnyebben találtam magamnak cipőt a boltokban, mint a barátnőm. Így azonban anélkül tudtam neki megrendelni a cipőt, hogy el kellett mennünk egy ilyen boltba, ahol lehet, hogy kicsit kínosan érezte volna magát a hatalmasnak mondható méretek miatt.

A rendelés pedig a legegyszerűbb dolog itt a világon. Nem kell mást tenni, mint bedobni a megvásárolni kívánt cipőt a virtuális kosárba, majd megadni pár szállítási adatot. A végén már csak ki kell választani azt, hogy miként szeretnénk fizetni és kész is vagyunk az egésszel. Az Óriás-Shop az egyik legjobb nagyméretű női cipők boltja budapesten és mindenkinek ajánlom, akinek hasonló problémája van.