A metaautoszerviz.hu szinte akciós áron szerel

A takarékosság, tudatos vásárlás, illetve a különböző kuponok használata csak azok szemében lenézendő, akik jóval az átlag fölötti életszínvonalon élnek. Nekünk, akik kénytelenek vagyunk két lábbal a földön járni, mindig jól jön egy-egy akció vagy kedvezmény, és szeretjük is, ha élhetünk az ilyesmivel. Viszont vannak olyan dolgok, amiket nemigen lehet, sőt, nem is nagyon érdemes olcsóbban megoldani. Ilyen például az autószerelés, hiszen ha nem megbízható helyen csináltatjuk, annak akár következményei is ehetnek. Azonban hatalmas szerencsém volt, mivel ráakadtam a metaautoszerviz.hu oldalára, pont akkor, amikor szükségem volt egy minőségi szervizre. És tudjátok mit? Annyira elégedett voltam a munkájukkal és az árra, hogy azt mondhatom: akciósan sikerült a kocsimat megszereltetnem!

Történt ugyanis, hogy észrevettem: valami nem oké az autóm fékjével. Tény, hogy csak ritkán használom, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy sosem kell szerelőhöz vinni. Az olyan kopóalkatrészek, mint a fékbetét vagy a féktárcsa, bizony időről időre cserélendő darabok, akár tetszik, akár nem. Ezek egyrészt a ritka használattól elrozsdásodhatnak, és olyankor hamarabb használódnak el, másrészt egy idő után direkt borzalmas hangokat adnak ki, hogy figyelmeztessék a sofőrt az esedékes cserére. Aki éves szinten többet megy 10 000 kilométernél, annak értelemszerűen többször van erre szüksége, mint nekünk, hétvégi sofőröknek. De amit meg kell csináltatni, azt bizony meg kell csináltatni. Nincs mese. És éppen ezért jártam olyan jól a metaautoszerviz.hu megtalálásával.

metaautoszerviz.hu

Szóval azt tapasztaltam, hogy a fékem már nem az igazi, megnövekedett a féktáv, több idő kell a kocsi lelassulásához. Ez kifejezetten veszélyes, simán belefuthatok valakibe hátulról, ha elhanyagolom a dolgot. Szóval rákerestem, hol is találhatnék itt, Budapesten egy jó autószervizt, akik elfogadható áron végeznek féktárcsa cserét, és bár sok oldalt megnéztem, mégis a metaautoszerviz.hu oldala volt a legszimpatikusabb. Nagyon jól megközelíthető helyen, a 18. kerületben található a székhelyük, így túl messzire se kellett vinnem az autómat. És ami igazán meggyőzött, az az volt, hogy a fékkarbantartást akciós áron végzik! Nekem, mint a jó árak szerelmesének ennél jobb ajánlat nem is kellett, haladéktalanul hívtam is a weboldalon megadott telefonszámot.

Szerencsére viszonylag hamar kaptam időpontot, amikor odavihettem az autómat. Megnézték, és azt mondták, hogy bizony, itt cserélni kell a féktárcsát, mert már eléggé elöregedett. Nagyon örültem, hogy ilyen előrelátó voltam, és idejében felkerestem a metaautoszerviz.hu oldalát, hiszen ha halogattam volna a dolgot, akkor egyrészt balesetveszélyessé vált volna a járművem, másrészt ki is csúszhattam volna az akcióból! Így viszont két pozitív hozadéka is lett a dolognak. A legtöbbször egyébként is gyalog vagy tömegközlekedéssel járok, így nem érintett kifejezetten túl érzékenyen a dolog, már csak azt kellett megvárnom hogy szóljanak a javítás befejezéséről.

Nem telt el sok idő, és kaptam is a telefont, hogy kész a kocsim, mehetek érte. Mint mondtam, szerencsém volt, és élhettem az akció adta lehetőséggel, kifejezetten kedvező, akciós áron cseréltek nekem féktárcsát. Persze az ilyesmi egyébként sem két fillér, de ezzel a felfedezésemmel kifejezetten nagyon jól jártam. A metaautoszerviz.hu szakemberei kitűnő munkát végeztek, a fékem tökéletesen fog azóta is. Sőt, kicsit kellett is gyakorolnom, mert elszoktam attól, hogy ennyire hamar és jól fékez a kocsi, de inkább így, mint csúszva, lassan, nem igaz? Most már egyáltalán nem kell attól félnem, hogy a megnövekedett féktáv miatt balesetet okozok.