Nem tudok ellenállni az akcióknak

Most mit mondhatnék, egyszerűen nem tudok nemet mondani az árkedvezményekre!

Tudom, hogy ez egy rossz tulajdonság, de úgy látszik ez genetikailag belém van kódolva, vagy nem is tudom.

Elég veszélyes dolog pénzügyi szempontból rám nézve az, mikor az interneten böngészek, mert hát mindig valamilyen vásárlás lesz a vége. Márpedig a mai világban már akkor csatlakozol fel az internetre, amikor csak akarsz, szóval képzelhetitek, hogy mennyi mindent elköltök mindenféle felesleges dologra, csak azért, mert le tudok csippenteni valaminek az árából mondjuk húsz százalékot.

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy néha bele lehet futni egészen jó ajánlatokba is, ahol valami hasznosat is vásárolhatsz magadnak. Na ezekkel például nincs semmi baj, de a probléma az, hogy én nem csak ezekre a lehetőségre mondok igent.

Na mindegy, most nem is olyan rég pont sikerült belefutnom egy olyan akcióba, amire azt mondhattam, hogy hasznos, így természetesen le is csaptam rá. Bárcsak mindig ilyen előnyös akciókba futnék bele!

A weboldal, ahol belebotlottam az ajánlatba, a sooters.hu, ami egy fényképekkel foglalkozó szolgáltató. Egy Valentin napi ajánlatra lettem figyelmes az internetes felületükön, melynek keretében nem kell fizetnem a szállításért, ha ötezer forint felett rendelek tőlük.

Mivel már nagyon sok jót hallottam erről a cégről, és egyébként is régóta tervezem, hogy rendelek innen valamit, ezért beleástam magam a weboldalukba.

Az elektronikus platformjukon pillanatok alatt feltaláltam magam, mert valahogy mindig minden ott volt, pont akkor, amikor szükségem volt rá.

Az összes termékükről el lehet mondani, hogy igazi profizmus mellett készültek el, és elég sokat gondolkodtam rajta, hogy mit is válasszak.

Mivel nehezemre esett dönteni, ezért rögtön két ajándékra esett a választásom: az egyik a páromnak, a másik pedig nekem.

Úgy gondoltam, hogy a párom számára ideális ajándék lesz, ha rendelek neki egy naptárt, amiben egyedi képek fognak szerepelni. Mivel nagyon szereti az állatokat, ezért egy olyan naptárt képzeltem el neki, amiben kutyák, macskák és más állatok szerepelnek.

A dolgom csak az volt, hogy feltöltsem azokat a képeket, melyeket szerepeltetni akarok a naptárban. Ez a folyamat annyira egyszerű volt, hogy akár még egy gyerek is megtudná csinálni.

Ezután következett az az ajándék, amit magamnak néztem ki! Úgy döntöttem, hogy egy női pólót rendelek magamnak, amin egy általam kedvelt szimbólum fog szerepelni. Csakúgy, mint a naptár esetében, itt is feltöltöttem egy képet, és hasonlóan itt is egyszerű volt a dolgom.

Ezután meg is rendeltem a termékeket. Nem akartam, hogy a futárszolgálat hozza ki a csomagot nekünk, mert tartottam tőle, hogy esetleg a kedvesem venné át, ezért inkább elmentem a boltjukba személyesen a rendelésemért.

A boltjuk egyébként a kilencedik kerületben található meg, és egy nagyon kedves és segítőkész személyzettel találkozhattam ott, akiken látszott, hogy tényleg szeretik a munkájukat.

Mikor átvettem az ajándékokat, alig akartam hinni a szememnek, hiszen valami fenomenálisan néztek ki!

Az biztos, hogy sokszor visszatérek még ehhez a weblaphoz, mert őszintén szólva régen voltam annyira elégedett egy szolgáltatóval, mint velük.

Nyugodtan tegyetek velük egy próbát Ti is, és ha szerencsések vagytok, akkor még valami csodás akcióba is belefuthattok!

Én már tervezem, hogy harmadjára is vásárlok innen valamit, mert egy régi álmom, hogy legyen egy vászonkép a falamon, és teljesen meg vagyok győződve arról, hogy azt is tökéletesen megalkotják majd nekem!