Kuponok hatására ismertem meg a linképítést

Kaptam unokatestvéremtől egy csomó kupont, amikre nem volt szüksége. Néztem magam előtt ezt a rengeteg márkát és azon tűnődtem, vajon miért nem ismerem a háromnegyedét ezeknek a termékeknek? Egyik kérdésemből következett a másik. Ha beírom a keresőbe interneten, hogy hámlasztó arckrémet szeretnék vásárolni, vajon hány találatot eredményez? És ezekben a találatokban vajon könnyen meg fogom találni a számomra legkedvesebb márkát?

Azonnal kipróbáltam, és meglepetésemre a szeretett kence ott kullogott a találati lista második oldalának alján. Így, ahogy kíváncsiságom különös kérdésekként ütötte fel magát a fejemben, ráleltem egy igazán érdekes dologra. A folyamat neve linképítés, és nem is sejtettem, hogy a marketing szolgáltatásokat folytató cégek efféle tevékenységet is űznek manapság. Az egyik nagyon profi képviselőjük a https://keresobenelso.hu weboldalon érhető el. Magáról a linképítés folyamatáról is hosszasan értekeznek a bemutatkozásban, egy laikus számára is könnyen értelmezhető módon.

Ha adott egy weboldal, amely nem hoz elég látogatottságot, akkor annak üzemeltetője felkeresheti őket ezzel a problémával. A Keresőben Első szakemberei kérni fognak tőle fő kulcsszavakat, melynek következtében 1000, de akár 3- 4000 releváns kulcsszót is összegyűjtenek a számára.

Ezek közül maga a megrendelő választhatja ki, hogy mely szavakra kíván forgalomnövekedést elérni. A Keresőben Első munkatársai azt is megmutatják, hogy melyik kulcsszó a legnépszerűbb ezek közül, illetve hogy melyik kulcsszóval lehet a legtöbb látogatót a honlapra invitálni. És ami igazán érdekes számomra, hogy képesek azt is szabályozni, hogy kizárólag a teljes mértékben potenciális, a weblap tartalmában érdekelt emberek látogassák az oldalt. Blogbejegyzések segítenek ebben, melyek különféle témákban íródnak és céljuk, hogy az ügyfél kulcsszava előkelő helyre kerülhessen.

Nehéz bejutni a top 10 keresési találatok közé. Az úgynevezett konkurenciaelemzés során kiderülhet, hogy egy- egy adott kulcsszóra, amit kiválasztott a megrendelő, már éppen komoly verseny folyik. Ez sajnos benne van a pakliban. Éppen ezért számít jelen esetben az, hogy amennyiben valaki tudomást szerez a linképítés folyamatáról, ne habozzon, keresse fel azonnal a https://keresobenelso.hu weboldalt és éljen ezzel a különleges szolgáltatással. Jó eséllyel sikerül megelőznie a versenytársait, ha időben cselekvésre szánja magát.

Természetesen erre a problémára is létezik egy megoldás, de az nagyobb munkával jár és éppen ezért költségesebb is. Abban az esetben, ha túl nagy a verseny, ott már nem elég a blogbejegyzés. Ilyenkor komplett weboldalakat építenek fel a megrendelő számára, persze kizárólag az ügyfél témájában, minimum 2000 szavas terjedelemben.

Azért osztottam mindezt meg veletek, mert talán valakinek éppen erre az információra van szüksége ahhoz, hogy weboldalának látogatottságát felpezsdítse.