Akciók és spórolási lehetőségek a székhelyszolgáltatás világában

Hatalmas mestere vagyok a kuponoknak. Ha bármi bajod lenne, vagy azt érzed, hogy nincs elég pénzed egy termékre, amit meg akarsz venni, csak szólj nekem. A barátaim legalábbis ezt teszik. Én lettem közöttük a kupon guru, aki mindenkire rászól, mielőtt valami drága beruházásba kezdene. Miért? Mert ismerek egy olcsóbb alternatívát, amitől mindenki boldog lesz. Meglepő, hogy mennyi ilyen kiskapu létezik, amivel könnyebb lesz az életünk. Az egyetlen ok, ami miatt az emberek nem tudnak ezekről a kedvezményekről, az az, hogy nem fektetik bele az időt, hogy utánanézzenek. Ezért sokszor az összeg háromszorosát is kifizetik, pedig egy egyszerű kuponnal megoldhatták volna az anyagi problémáikat.

Különösen igaz ez a székhely alapítás ügyében. Az egyik barátom szeretett volna nyitni egy fodrászatot, ami kizárólag macskáknak van fenntartva. Fogalma sem volt arról azonban, hogy miként kezdje el és nem is volt túl sok pénze. Ezért rám bízta az ügyet én pedig rövidesen találtam egy olyan oldalt, ahol egy ipa mentes székhely újlengyel területén valóság volt.

Az oldalt Székhelyszolgáltatás24-nek hívták és régen találkoztam már ilyen profin kialakított hellyel. Rögtön odahívtam a barátomat, hogy csak nézzen végig a designon és mondhatom, nagyon megörült. Már hetek óta rágódott a székhely alapításának kérdésén és sosem gondolta volna, hogy találni fog egy ilyen szuper oldalt, mint a Székhelyszolgáltatás 24.

Mik voltak a fő erősségei? Nekem elsősorban az átláthatóság volt a legfontosabb, mivel így könnyen el tudtam magyarázni a barátomnak, hogy miért is éri meg. Egyikünknek sincsen jogi képzettsége, úgyhogy teljesen laikusként beszélek, mikor azt mondom, hogy minden meg tudtunk érteni a tájékoztató szövegből, amivel az oldal köszöntött minket. A Székhelyszolgáltatás által biztosított információ úgy volt tagolva, hogy mindig fenntartotta az érdeklődést. Mikor azt hittük, hogy most már végig ebben a formában fogjuk olvasni a szöveget, hirtelen jött valami csavar és behoztak inkább egy felsorolást, egy másik színt a háttérben, vagy valami hasonló, izgalmas dolgot.

Az ajánlatuk lényegét egy Újlengyel nevű hely képezte. Elmagyarázták, hogy ipa mentes székhely újlengyel területén bizony lehetséges. Ettől egy rendkívül előnyös településsé válik azok számára, akiknek székhelyre van szükségük a vállalkozásuknak. Lehet, hogy te nem tudod mi az az ipa, úgyhogy röviden elmagyarázom (én sem tudtam, mielőtt felmentem az oldalra és ezt is a leírásból veszem). Tehát iparűzési adót jelent és, ha ez ki van ütve az képből, akkor eszméletlen mennyiségű pénzt lehet megtakarítani.

A barátom természetesen nem egy titkos milliomos volt, úgyhogy nagyon jól jött neki, hogy olcsóbban tudja elkezdeni a macska fodrászos álmait. Ettől függetlenül továbbra sem voltunk jogban járatos személyek, úgyhogy sokkal több segítség kellett nekünk. A Székhelyszolgáltatás24-nél azonban nem kellett attól tartanunk, hogy a sötétben hagynak minket. Épp ellenkezőleg! A cég fő célja az, hogy a székhelyalapítás minden részében segítsék az ügyfelet. Legyen szó akár ügyvédről, akár szerződések megalkotásáról.

Nekem a legszimpatikusabb az volt, hogy igény szerint biztosítanak ügyvédet is. Szerencsére nem volt egyetlen egy nagy jogi csatám se az életemben, úgyhogy nem nagyon volt szükségem ügyvédre. Pontosan így van a barátom is, úgyhogy nagyon megörültünk, hogy nem tudunk semmilyen fatális hibát véteni, mert a Székhelyszolgáltatás24 itt van és vigyáz ránk. Átnéztük az ajánlatot még egyszer és eldöntöttük, hogy kell az ipa mentes székhely újlengyel területén.