A női ceremóniamester akcióban

A kuponokról és akciókról nekem mindig a glamúr napok jutnak az eszembe, amikor az emberek megrohamozzák a boltokat és mindenből bevásárolnak utólag vagy jó előre. Az amerikaiak közt ez valakinek hobbyt, vagy akár megélhetést is jelent, hogy gyűjti a sok sok kupont, majd rengeteg mindenből vesz sokat, főként tartós, nem romlandó dolgokból, pl. wc papír, konzervek, száraz tészták stb. és pénztárnál úgy váltja be a kuponokat, hogy végül az eredeti ár töredékét kell csak fizetnie! Ilyen itthon nincs, vagy én még nem hallottam róla, de az akciókra, legyen az kicsi vagy nagy volumenű, mai napi felkapják az emberek a fejüket. De vannak olyan dolgok az életben, ahol nem az akciós ár, a kupon beváltása hozza meg a jó érzést, hanem valami egészen más.

ceremóniamester vélemények

Az esküvők esetében például a helyszín és a szolgáltatók kiválasztásakor a legfontosabb szempont a szimpátia, a bizalom, és a referencia, hogy az ember lássa, jó kezekben lesz életének egyik legboldogabb napja, amikor barátok és családtagok körében ünnepelheti meg a szerelmét. Itt nem dönthet pár forint, a kuponokat a jó vélemények váltják ki. Amikor az esküvőnket szerveztük és kerestük a megfelelő embereket,  legmeggyőzőbb weboldala Katának volt, az övé a Női Ceremóniamester honlap is, ami nagyon szépen van felépítve és több, mint harminc párnak van feltöltve a visszajelzése közös fotókkal együtt, így teljes bizonyossággal állítható, hogy nem ő írta a szöveget, hanem valós személyes véleményéről van szó. Vannak, akik régről ismerik, de hamar megfogadták, hogy a Nagy Napjukon ő lesz a ceremóniamester, sokan látták munka közben barátok esküvőjén, így tapasztalatot is szereztek azzal kapcsolatban, mire számíthatnak tőle. De sokan az interneten találtak rá, és győzte meg őket a találkozó, illetve előtte a sok-sok vélemény. 
A legtöbben az oldalon az összeszedettségét, határozottságát, professzionalitását dicsérik, hogy milyen simulékonyan tud együttműködni a többi szolgáltatóval, és milyen könnyen megtalálja a hangot a násznép tagjaival. Sokan kiemelik a humorát, amivel tudja oldani a menyasszonyok izgalmát és az örömanyák aggodalmát is, illetve könnyedén felold stresszes helyzeteket, amiket nem is érzékel az ifjú pár a nap során, csak utólag szereznek róla tudomást. Könnyen megtalálja a hangot idősekkel és fiatalokkal egyaránt. Nagy segítséget nyújt Kata az esküvői előkészületek során is, mert a párok kezébe ad egy forgatókönyvet, amit tudnak töltögetni a sorra leegyeztetett információkkal, és így az esküvő előtt minden részletet át tudnak beszélni, ami alapján Kata várakozást felülmúlva koordinálja az eseményeket. Ez annak is köszönhető, hogy rendezvényszervezőként dolgozik a hétköznapokban, így előzetesen igyekszin minden helyzetre felkészülni, a történések közepette pedig nem érik váratlanul az izgalmak. Kiemelik még lazaságát, vagányságát is, amit nem csak a hajszíne és overáljai tükröznek, hanem az egész stílusa, személyisége. Alaposságát mutatja, hogy a legapróbb részletekre is figyel, pl. hogy a fotókon minden férfi nyakkendője jól mutasson – ez már abból is következhet, hogy női ceremóniamesterről van szó. Neki köszönhetően a szolgáltatók és a násznép tagjai is mindig tudják, hogy mi a dolguk, és ez megalapozza a jó hangulatot!