Kupont ugyan nem, de garanciát vállalnak a duguláselhárításra

Kinek ne lenne néha szüksége dugulás elhárításra? Hát nekünk épp volt, és a lehető legrosszabbkor… Bár nem tudom, mikor jöhet jól egy dugulás. Na mindegy is. Szerencsére az internet segítségével hamar találtunk egy oldalt, ahonnan gyorsan ki is jöttek hozzánk minden probléma nélkül. A szerelők nagyon ügyesek voltak, és rendkívül hamar végeztek is a dolgokkal. Ez mellet pedig még viszonylag olcsón is dolgoztak. Szóval azt kell mondjam minden szempontból meg voltunk elégedve velük.

Azt fontos megjegyeznem, hogy duguláselhárítás budapest és Pest megye területén végeznek kizárólagosan, más szolgáltatásaikkal együtt. Szóval sajnos a vidékiek ebből most kimaradnak. Tudom, frusztráló, de sajnos ezen nem nagyon lehet segíteni. De azoknak a Pestieknek, akiknek esetleg szükségük lehet a szolgáltatásaikra, most részletesebben is bemutatom őket.

Először is egy több, mint 30 éve működő cégről van szó, akik szakemberekkel dolgoztatnak, így biztos kézben vannak problémáitok, legyen szó akár víz, akár gáz, akár fűtés problémákról a duguláselhárítás mellett budapest és Pest megye területén. A főbb füleken belül lehet látni, hogy milyen pontos problémákat tudnak kezelni, illetve mi a teendő akkor, ha a fent említett eset áll fenn, legyen az dugulás vagy fűtési probléma. Általában az a legcélszerűbb, ha az ember szakértőt hív, de a támpontok kiválóak a problémák megelőzéséhez is, illetve a berendezések karbantartására. Ilyen szempontból mindenképp megéri átolvasni őket.

És ha ilyen jók, megfizethetőek is?

Persze nem mindegy mindez milyen áron jön házhoz. Nos ha tényleg probléma van, illetve munkavégzés is történik a kiszálláskor, akkor ez utóbbi nem kerül semmibe. Bizony, teljesen ingyen kiszállnak, illetve telefonos szaktanácsadást is teljesen ingyen végeznek. Ebben az esetben az ügyfél megválaszthatja, hogy ő hívja fel az oldalon található telefonszámot, vagy szintén az oldalon található űrlap kitöltésével visszahívást kérvényez. Igen ám, kiszállni ingyen szállnak ki, de mi van a munkavégzéssel. Ez attól függ, hol vagyunk. Budapesten belül 20 ezer forint, míg Pest megye további részein – a pontos leíráshoz nézzétek meg az oldal alján lévő felsorolást – 25 ezer forint. Kivétel persze mindig van. Itt a munkaidőn (hétköznap 00:07-18:00) kívülre eső hívások esetén plusz 10%-os felárat kérnek, ami szerintem még mindig elég rendben van. Fizetni készpénzben vagy azonnali átutalással lehet minden költséget.

Továbbá nem csak különféle szereléssel foglalkoznak, hanem szereléssel is ugyanezen területeken: víz, ház és fűtés. Mi nagyon meg voltunk velük elégedve, és az is nagyon megnyugtató volt, hogy ha a jövőben bármilyen ehhez hasonló bajunk akadna, most már tudjuk, kihez forduljunk a nap bármelyik órájában, hiszen 24 órás ügyeletük révén akár mikor tudják fogadni a segélykérésünket, és vészhelyzet esetén akár egy óra alatt is kiérkezhetnek, amit első kézből tapasztaltunk. Nagyon megnyugtató tudni, hogy az ember ilyen biztos kezekre bízhatja ha dugulással kell szembenéznie, ami egy cseppet sem kellemes esemény.

Ezek alapján bátran mondhatom, hogy hozzájuk nem kell kuponok után kapkodnod, ha duguláselhárításra van szükséged. Teljesen megfizethető áron kapsz szakértői segítséget akár ingyenes, egy órán kiszállással szintén ingyenes szak tanácsadással. Mi több kellhet még az embernek? Szerintem egy ilyen szolgáltatótól semmi. Pontosság, precízség és szakértelem a maximum, amit el lehet tőlük várni, és mindez meg is van bennük.

Ha netalán szükségetek lenne rájuk, a linket megtaláljátok a szövegben. Ha mást nem is, de egy telefont mindenképp megérnek, ha nagy a baj.