Felejtsd el a kuponokat! Ez az áruház visszautalja a pénzed egy részét

Melyik vásárlásmániás ne örülne a kedvezményeknek vagy kuponoknak, amelyeket beválthat a kedvenc üzletében? Szerintem erre egyértelmű a válasz. A különböző akciók, kedvezményes napok, és magazinból kivágható, vagy kóddal érvényesíthető kuponok rég óta csábítják vásárlásra az embereket. A napokban azonban egy olyan jutalmazási rendszerbe futottam bele a www.biocity.hu oldalán, amellyel korábban még nem találkoztam. Az áruház azon felül, hogy folyamatos akciókkal várja a nézelődőket, egy pénzvisszatérítésen alapuló kedvezményt is nyújt a visszatérő vásárlóinak.

Ez a kedvezmény kifejezetten a Biocity webshopján történő vásárláskor váltható be, ugyanis minden egyes ilyen vásárlásunk alkalmával az elköltött összeg mértékétől függően a bolt pénzt utal vissza a vásárlók virtuális hűségkártyájára. Minél nagyobb értékben vásárolunk, természetesen annál több pénzt kaphatunk vissza. Ez ha gyakran vagy magasabb összegért vásárolunk a BioCitynél, 25.000 forint felett már akár négy százalék jóváírást is jelenthet. Ezt az összeget a következő vásárlásunkkor, fizetéskor érvényesíthetjük, tehát a hűségkártyánkon szereplő összeg levonódik a végösszegből. Ez a módszer a BioCity szerint azért is jobb a pontgyűjtős rendszernél, mert így év végén nem érezzük magunkat úgymond rákényszerítve, hogy felhasználjuk a pontjainkat, nehogy kárba menjen a kedvezményünk, ami sokszor felesleges vásárláshoz vezet, hiszen talán éppen akkor nincs is szükségünk semmilyen konkrét termékre. Ezt a pénzt nem csak kiemelt, sok esetben számunkra felesleges ajándékokra válthatjuk be, mint sok más üzletnél, hanem bármely termékre, amely szerepel az online áruház kínálatában. Szerintem ez egy szuper kezdeményezés a www.biocity.hu webshopjától!

A BioCity egyébként is megérdemel egy kis figyelmet, ugyanis egy társadalmilag is buzgón szerepet vállaló, tíz éve a piacon lévő cégről van szó, akik mind árban, mind kínálatban, mind minőségben hozzák az elvárható színvonalat. Egészséges élelmiszerekkel, kozmetikai termékekkel, illetve táplálék kiegészítőkkel foglalkozik, így ha valaki épp superfood- ot, glutén mentes élelmiszert, egészséges sütiket, bio vagy vegán összetevőket keres, akkor a legjobb oldalon jár. Maga az üzlet Szegeden található, de országos szinten bárhová rendelhetünk tőlük csomagot, amelyet egy bizonyos összeg fölött ingyen szállítanak, 2 – 6 napon belül. A termékekre harminc napos garancia van, így ha valamivel elégedetlenek lennénk az áruház visszaveszi és visszaküldi a pénzünket.

www.biocity.hu

Ami miatt én kifejezetten kedvelem ezt az áruházat az az, hogy az általa forgalmazott márkákról is rövid, de tartalmas ismertetőt ad. Nekem sokszor fogalmam sincs mi alapján válasszak terméket, ha még nem hallottam korábban az adott márkák egyikéről sem, vagy nincs vele tapasztalatom, így sokszor végül az ár vagy a csomagolás határozza meg a döntésemet. Azonban az, hogy nagyjából képet kapok a különböző márkákról, már jelentősen megkönnyíti a választásomat.

Szintén szeretem az oldalban, hogy a blogon sok hasznos tanáccsal látja el a vásárlókat, mind szépségápolással, mind egészséges táplálkozással, különböző termékekkel, illetve táplálék kiegészítőkkel kapcsolatban. Illetve betekintést nyerhetünk a bejegyzések által a vegán, és a glutén mentes életmódba, illetve különböző környezetkímélő módszerekkel kapcsolatban is kaphatunk tippeket. Ezen felül sok egészséges receptet is találhatunk a bejegyzések között.

Mellesleg az áruház a társadalmi szerepvállalásra is felhívja a figyelmet, különböző kezdeményezésekkel járul hozzá nehéz sorban lévő emberek, családok megsegítéséhez, amelyben mi is közreműködhetünk, adományozás, vagy kupakgyűjtés keretében. Ezen felül még arra is figyelmet szentelnek, hogy egy gyorsan, akár öt perc alatt megtanulható bemutatót szolgáltassanak az újraélesztésről, ezzel is hozzájárulva, hogy minél többen elsajátítsák ezt a készséget.

Ha te is oda vagy a különleges akciókért, illetve kezdeményezésekért, és nem áll tőled távol a fenntartható, egészséges életmód, akkor mindenképp látogass el a www.biocity.hu oldalára és élvezd a bolt által nyújtott kedvezményeket.