Kuponakciókat és jó szakembereket is szívesen vadászok szabadidőmben

Miért is imádom a kuponokat?

Egyrészt: akkor érdemes kuponokat használni, amikor biztosan tudjuk, hogy az addigi árból kapjuk a kedvezményt, nem pedig egy megemelt árból. Ezt egy “rutinos kuponos”, mint én, már abszolút kiszúrja. Azonban azt érzem, itthon a kuponoknak lassan leáldozik az ideje, és a cégek, szolgáltatók inkább a törzsvásárlói rendszert gondolják újra mai formában. Így tulajdonképpen szintén gyakoriak a kuponok, amelyek például bizonyos összeg felett járnak a vásárlónak – vagy tulajdonképpen egy pontegyenleg is szolgálhat a kedvezmény élesítéséhez, amikor a vásárlásunk egy részét tulajdonképpen visszakapjuk pontok formájában. Én nagyon szeretem az ilyet! Van olyan is, hogy bizonyos termékek után többszörös pontot kapok. De ahonnan gyakran rendelek ruhákat, ott a vásárlásom 10%-a mindig visszajár, így éves szinten akár tízezreket is spórolhatok.

A neten is gyakran érdemes nézelődni: aki szereti megismerni a cégeket online, és hasznos lehet számára, ha megismer egy olyan csapatot, akik vízszereléssel és fűtésszereléssel foglalkoznak, annak hadd mutassam be a mobilvizszerelo.hu oldalt.

Akár egy mindennapos feladatnak számító beszerelésről, ellenőrzésről, karbantartásról lenne szó, akár csatornakamerázásra van szükségünk egy csőtörés esetén, vagy éppen a fűtéssel kapcsolatos problémánk orvoslására keresünk szakembert, az oldalon biztosan megtaláljuk.

Számomra felüdülés volt, amikor láttam a vízszerelőiket és a fűtéshez értő szakembereket, hogy milyen jól dolgoznak. A lakásra már ráfért egy kis felújítás, és ennek egy részében ők voltak a felkért csapat, ami Utólagosan is azt mondom, hogy szuper döntés volt. Korábban gyakran jelentett problémát, hogy nem találtam a megfelelő szakikat, akik megbízhatóak is, biztosan ráérnek rövidebb és hosszabb távon is, és biztosan jól fog velük haladni a munka. Ráadásul már a weboldalról megtudhattam egy csomó hasznos dolgot, mielőtt mellettük tettem le a voksom – ez külön szimpatikus volt, hogy ilyen informatív site-tal van dolgom, ami egy laikus számára is nem csak hasznos, de izgalmas is.

Végezetül hadd foglaljam össze néhány pontban, miért is a lehető legjobb választás a mobilvizszerelo.hu szakmai team-je:

  • Ha sürgős az eset, akkor egy órán belül ott vannak a helyszínen.
  • Precízek, nem kapkodnak a munkával, de ütemesen és rutinosan végzik a feladataikat.
  • A tájékoztatást tekintve is nagyon készségesek, ügyfélbarát hozzáállás jellemzi őket.
  • A honlapjukon megtalálható Pest megyei települések bármelyikén és Budapesten is tudnak feladatot vállalni.
  • Sok évnyi tapasztalat, magas szakmai nívó.
  • Az általuk kiállított számla maximálisan megfelel a biztosítók igényeinek, így kárrendezés esetén a gördülékeny ügyintézés biztosan nem rajtuk múlik.
  • Korrekt árazás, a pénztárcánk sem fogja bánni a dolgot.

Bátran keresd őket tehát a mobilvizszerelo.hu oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon, vagy az ott megadott telefonszámon!