Kupon a hatékony szereléshez

A mai napig nem sikerült rájönnöm, hogy milyen előnyei vannak pontosan annak, hogy kedvezményes vásárlásra feljogosító kuponokat vagdosunk ki különféle újságokból. Valahol biztos felemelő érzés lehet, hogy elegendő néhány darab papír ahhoz, hogy olcsóbban juthassunk a várva várt termékhez.

Azt sem értettem soha, hogy bizonyos szupermarketekben volt egykor pontgyűjtő lehetőség olyan eszközökre, amelyek alapjáraton nem lennének elérhetőek az adott boltban: ilyenek voltak pl. a különféle kések, valamint egyéb háztartási eszközök, de – furcsa módon – az is előfordult, hogy utazó-és sporttáskákra lehetett a pontokat összegyűjteni.

Ha pedig sikerült szorgosan felhalmoznunk a szükséges pontokat, vagyis kitartóan költöttük a pénzünket, akkor vagy ingyen, vagy pedig kedvezményes áron jogosultak voltunk az áhított evőeszköz, vagy táska hazavitelére.

Mindez első ránézésre nagylelkű dolognak tűnhet, de ha jobban belegondolunk, valójában semmiféle nagyvonalúság nem áll mögötte: a szupermarketek mindenképp csak több bevételt kapnak általunk, hiszen ezeket a pontokat nem adják ám minden vásárláshoz.

Nem, aki csak egy doboz tejért ugrik be a boltba, annak nem jár pont, és sokkal messzebb kerül pl. a táska megszerzésétől, mint mondjuk az, aki tekintélyesebb összeget költ egy vásárlás alatt a szupermarketben.

Mindez persze tökéletesen igazságtalan, annak ellenére, hogy igencsak ravasz fogása a fogyasztói társadalomnak: elhitetik velünk, hogy spórolhatunk, sőt, egyenesen ajándékhoz jutunk, holott távolról sem ez a helyzet.

Az igazság helyreállítása végett, jó volna kitalálni olyasvalamit, amely mondjuk nem kellékekre, hanem valóban értékes tevékenységekre jogosít fel bennünket.

Amire gondolok, az talán az utalványokra hasonlít leginkább: annyi különbséggel, hogy nem utazási, vagy könyvvásárlási utalványra gondolok, hanem valami olyan tevékenységre, amely testileg-lelkileg az ember épülését szolgálná.

Persze, ez még gondolatban is nagyon kezdetleges formában van csak jelen bennem, így részleteket még nem tudok mondani.

Jó lenne pl., hogyha lenne mondjuk egy “jó minűségű csavar” – kupon, amely garantálná, hogy a legmegbízhatóbb vállalkozástól szerezzük be a számunkra szükséges eszközöket.

Szerencsére azonban – ha még ilyen szelvények nem is léteznek – segítségül hívhatjuk az internetet is, amely feltehetően a legjobb találathoz fog bennünket navigálni.

Így jutottam el én magam is a csavarholding.hu nevű oldalra, amely minden várakozásomat felülmúlta. Nem gondoltam volna, hogy ennyi mindent meg lehet találni egyetlen oldalon.

csavarholding.hu

A csavarholding.hu-n ugyanis olyan termékek széleskörű választékával találkozhatunk, mint: alátétek, bilincsek, csavarok, dübelek, faösszekötők, fúrószárak, gipszkarton függesztők, menetes szálak, menetkészítő szerszámok, de éppúgy szembe jöhetnek velünk szegecsek, vésők, illetve védőfelszerelések is.

Ez már önmagában eléggé tekintélyes kínálat, de ez még nem minden.

A csavarholding.hu főoldalán ugyanis világosan fel van tüntetve, hogy a lehető legjobb minőségű csavarokat fogjuk kézhez kapni, ha őket választjuk.

Ha ugyanis a csavarholding.hu-ról rendelünk, akkor nem kell többé amiatt aggódnunk, hogy lepereg a festék a csavarról, hogy silány szállítmány érkezik hozzánk, vagy nem is érnek oda időben, attól pedig pláne nem, hogy nem a megfelelő méretű szállítmány érkezik.

Az is kiderült a csavarholding.hu-ról, hogy különösen azoknak ideális az általuk biztosított szolgáltatás és termék, akiknek már meggyűlt a baja a rossz minőségű csavarokkal, vagy azok számára, akiknél a csúszásban érkező szállítmány miatt veszélybe került a határidő, és így semmi sem úgy alakult, ahogy eredetileg eltervezték.

Arról nem is beszélve, hogy a csavarholding.hu-ról rendelhető festett csavarok RAL színekben rendelhetők, így garantált az elégedettség: kétkomponensű, különleges festékkel festett, kemencében égetett termékekről van szó.

A csavarholding.hu-nál pedig elégedettségi garanciát is nyújtanak számunkra. Ez pedig azt jelenti, hogyha véletlenül nem megfelelő színt választottunk volna, akkor a kérésünkre kicserélik.

Szintén fontos még megjegyezni a csavarholding.hu-val kapcsolatban, hogy magyar készítésű termékekről van szó, amelyek ráadásul UV álló festékkel készülnek, ezért sokkal szebb és tartósabb színhatást biztosítanak, mint a hagyományos csavarok.

Ráadásul, 10 év múlva sem szükséges kicserélni őket, mivel a szín tartós, nem pattogzik le a csavarokról a festék.

Az is jól láthatóan fel van tüntetve a csavarholding.hu-n, hogy az építőipari, kivitelező cégek biztosan meg lesznek elégedve a különleges, festett csavarok minőségével, hiszen az építmény összhatása általuk (is) kifogástalan lesz.

Az is garantált lesz a megrendelő számára, hogy minőségi csavarokhoz fog jutni a csavarholding.hu-nak köszönhetően, mivel a cég elődje kb. 15 éve foglalkozik csavarok festésével és előállításával. A csavarfestő technológia pedig folyamatos fejlesztéseken esik át.

Arról nem is beszélve, hogy gyors utánrendelésre is lehetőségünk van: ha véletlenül ugyanis kevesebbet rendeltünk volna az adott termékből, mint amire éppen szükségünk van, akkor soron kívül a gyártás legelejére veszik, hogy mielőbb hozzájuthassunk a nélkülözhetetlen eszközökhöz.

Persze, a csavarholding.hu-n nemcsak faösszekötők, vésők, szegecsek, szerszámok, vagy fúrószárak közül válogathatunk, hanem különféle védőfelszerelések közül is.

Gondolok ez alatt elsősorban a leesés elleni-, illetve a szemvédelemre, de azért a kezünk épsége miatt sem kell túlságosan aggódnunk, ha a csavarholding.hu-t választjuk.

Attól függően, hogy milyen kedvünk van, valamint, hogy mire van leginkább szükségünk, elmerülhetünk a vegyszer-, vagy a folyadékálló védőkesztyűk világában, de akár mechanikai, illetve hőálló védőkesztyűk vásárlására is van esélyünk, ha a csavarholding.hu-ra látogatunk.

Pár héttel ezelőtt egy kisebb kerti munkára kellett adnom a fejemet: a sövényem ugyanis olyan hirtelen indult növésnek, hogy mihamarabb intézkednem kellett, hacsak nem akartam egy új ellenséget nyerni a szomszéd személyében.

Ezen kívül, úgy voltam vele, hogy a kezeimet azért még szívesen használnám, ezért rendeltem a csavarholding.hu-ról egy vágásbiztos védőkesztyűt, amely szerencsére megvédett a vágások következtében felém repülő, éles fadarabkák támadásától.

Néha még akkor is felveszem ezt a kesztyűt, hogyha valamilyen húst igénylő specialitásnak állok neki: sosem lehet tudni ugyanis, hogy mikor csúszik meg az ember keze.

Az is külön szimpatikus volt a csavarholding.hu-ban, hogy az oldalon a tulajdonosok telefonszáma is fel van tüntetve, így, ha bármilyen probléma lenne a szállítással, vagy sehogy nem tudnánk kapcsolatot teremteni a futárral, akkor kereshetjük őket is.

Összességében tehát, bármennyire is ki tud kergetni a világból a kuponok és kedvezményes szelvények fenyegető dimenziója, mégiscsak jó ötletnek tartanám, ha magára a minőségre, vagy a hatékonyságra lehetne ilyen “cédulát” váltani.

Ha pedig ezt éppen a szerelésre értenénk, akkor feltétlenül a csavarholding.hu-t írnám rá arra a szelvényre, mivel garantáltan jó minőségű, különleges festésű csavarokhoz juthatunk. Ha meg éppen nem csavarokra lenne szükségünk, hanem pl. az említett védőfelszerelések valamelyikére, arra is gond nélkül szert tehetünk a csavarholding.hu-val: az általam említett védőkesztyűt csak ajánlani tudom, hiszen nekem mind a sövényvágás, mind pedig a hússzeletelés során kiváló védelmet biztosított.

Arra jöttem rá a csavarholding.hu-val történő találkozás után, hogy túlságosan kritikusan állok a világhoz. Ez nem feltétlen baj, hiszen manapság már nem lehet eléggé óvatos az ember, de azért a megbízható szolgáltatások – mint amilyen a csavarholding.hu is, igazán érdemelnek egy esélyt.

Nem lehet mindig csak tartózkodni és ítélkezni, ahogy én csinálom.